Vreme čitanja: oko 2 min.

Pre nego što je saznala da joj je majka u komi, Kačavenda je sanjala: Ispričala jezive detalje

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bar sam se ispričala. Kada sam se vratila, šta da legnem, neće glava", rekla je ona Miljani

  • 4
Milena Kačavenda Printskrin: Youtube/Elita Official

Učesnica Elite, Milena Kačavenda izvedena je juče iz rijalitija zbog majke, koja je u jako lošem stanju na Odeljenu intezivne nege.

Ona ju je posetila, a sada je sa Miljanom Kulić otkrila nove detalje, a između ostalog ispričala i da je sanjala majku.

- Zapušio joj se sistem za dijalizu i oni joj otpuše i sve bude okej, kao sutra je puštaju kući. I ona krene do toaleta i padne na lice, slomila je nos, oni odmah reagovali. Došla je sebi odmah i kao da ostane da isprate. Dođe vizita i lekar nije mogao da je probudi i oni kao da zovu hitan skener, otvaraju oči, zenice skroz proširene. Oni na skeneru vide tromb i hematom od udarca. Rekao mi je doktor da nema šanse da preživi, dok srce izdrži... Ma ja sam se samo sa decom videla da se dogovorimo da kada mi jave, da deca kupe - rekla je Milena.

- Šta, kumo, da kupe? - pitala je Miljana.

- Pa grobno mesto... Bar sam se ispričala. Kada sam se vratila, šta da legnem, neće glava. Kada sam došla u emisiju, videli su da me nema na sastanku, digla se frka - plakala je Milena.

Milena je zatim otkrila da je pre nekoliko noći sanjala majku.

- Kupila sam joj sat, kad je kući ne nosi ga... Kao došla kod mene ovde, vidim joj ruku i sat, ali ne mogu ni da dođem kod nje. Ja sam je pitala: "Otkud ti, šta si stavila taj sat?" i ja se probudim kao go*no. Ja retko sanjam, ali kada sanjam, uvek je nešto loše za moje. Njoj je rođendan sada, prvog aprila. Tako sam sanjala zlato kada je moj muž imao saobraćajku, jedva ostao živ, a ja sva u zlatu. To je bilo tačno pre 20 godina, ja sam bila trudna sa ovim mlađim - rekla je Milena cimerki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poltron

    30. mart 2024 | 18:45

    Kadruso,majka ti umire ti se vraces u zadrugu, kazes pozdravila si se sa njom,e sramoto sramotna ! Uhvati se sa Janjuaem pod ruku isti ste.Zakaci joj slike izvise kreveta kao ti drug.A majka kad ti ode tek ces da je sanjas,izdrzace ona do utorka vece,pa se taman uroljaj tada !

  • Dragan

    30. mart 2024 | 18:57

    🤮🤮🤮🤮🤮majka bolesna a ona se vratila stvarno losa žena novac preci od roditelja

  • 534

    30. mart 2024 | 19:38

    Nego, recite nam jel jutros kakila? Boja, miris, ukus?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA