≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gabrijela Pejčev o ogrmonoj sumi koju pevači ulažu u karijere, pa otkrila kako joj je pomogla Marina Tucaković

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je istakla, od Marine je morala da dobije dozvolu da prepeva numeru koja joj je donela veliku zaradu

  • 0

Gabrijela Pejčev proslavila se učešćem u jednom muzičkom takmičenju, a nakon svega u karijeri joj je ozbiljno pomogla pesma Lepe Brene koju je otpevala na bugarskom jeziku.

Sada je, gostujući u jednoj emisiji otkrila i šta tačno bolje prolazi, nove pesme ili kaveri.

- Kaveri definitivno. Stvarno teška srca, jer tebi za jedan projekat nove pesme, spota, reklame i para i truda i svega naravno, treba ti od 15.000 do 20.000 evra. Ti se potrudiš, i onda to ne prođe i ne znaš više ni šta je moderno, ni šta nije. Izađeš na teren, onda se vraćaju neke pesme od pre 30 godina, onda se autori ljute što mi to obrađujemo. Zapravo ne autori nego, izvođači jer vi dobijate pravo od autora. Ja sam čula da se neko od izvođača bunio. Čak mislim da se više bune autori - rekla je Pejčev u emisiji "Puls Srbije" i dodala:

- Ovu sad pesmu što slušamo inače izvodi Jana. Međutim morala sam da dobijem dozvolu od Marine koja je pisala tekst na srpskom. Zato što je izvorna pesma od naših izvođača. Morala sam da dobijem prava i onda sam se odlučila da ipak pevam na bugarskom. Ova verzija je dobro prošla, traže na nastupima, vole ljudi kad im pomešam bugarsku strofu sa srpskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA