Vreme čitanja: oko 1 min.

Haris Džinović otkrio kako sin i ćerka podnose Melinin odlazak: "Znaju možda čak i više od mene"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde naveče sve su zauzete", reči su kojima je pevač posavetovao sina

  • 2
Haris Džinović, Melina Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Milena Đorđević

Haris Džinović nastavlja da iznosi detalje razvoda braka sa Melinom Džinović, posle 22 godine braka, a sada je pomenuo i decu Kana i Đinu.

Pored brojnih detalja koje je izneo o bivšoj, otkrio je i kako se njihova deca nose sa njenim odlaskom iz porodične kuće, zbog drugog muškarca.

- Oni su dobro. Znaju sve, možda čak i više od mene o nekim stvarima kojima se ja nisam bavio, a koje su njima do ušiju dopirale. Više su u gradu, više su u movingu nekom, tako da verovatno znaju nešto. Ja stvarno ne znam ništa - istakao je Haris na samom početku i dodao:

- Ja dugo spavam. Do kasno radim kad sam na koncertima. Nemam nekih obaveza i taj luksuz mogu sebi dozvoliti. Da odspavam duže, ne baš da prespavam dan, ali skoro da se tako desi. Odem na tenis, odigram tenis ili sedim s prijateljima u teniskom klubu. Ja u stvari nigde i ne izlazim ako se ne ukaže neka prilika koja se mora baš ispoštovati - bio je iskren Džinović, koji je priznao i šta je savetovao sina.

Kako je otkrio i sina Kana je posavetovao kada su žene u pitanju.

- Ja sam svom sinu Kanu rekao: Kane, ako izlaziš naveče i da upozaš neku devojku, tu hleba nema. Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde naveče sve su zauzete. Onda me on danas zove i kaže mi: Taić, obišli smo šest-sedam baštenskih prostora, upoznali smo osam devojaka. Ja mu kažem: "Eto vidiš." Kaže on: "Jao kakav si ti lav" - rekao je on za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marcha8

    30. mart 2024 | 22:39

    Kakva fora lave ahahahahahhahahahahhaahahahha daj bre i ovaj prso zbog razvoda

  • Marina

    31. mart 2024 | 08:37

    Samo sa likom da nisu na tebe sve ostalo ćemo svariti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA