≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rada poželela da živi u dvorcu, Dragana odgovorom "pecnula" Tonija: Niko mi nije trebao, sve sam sama stvorila

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana je pomenula Radinu udaju, na šta je ona poželela "grofa i život u dvorcu"...

  • 9
Radmila Rada Manojlović, Toni Bijelić, Dragana Mirković Foto: Marko Jovanović, Kobra

Pevačica Dragana Mirković saopštila je pre nekoliko dana da se posle 24 godine ljubavi razvodi od biznismena Tonija Bijelića, što je šokiralo mnoge njene kolege.

Naime, ona je nedavno snimila emisiju kada je već bila u procesu razvoda, u kojoj je gostovala i njena omiljena koleginica Rada Manojlović.

Verovatno ne znajući da nije u baš najboljim odnosima sa Tonijem već tri godine, Rada je u emisiji govoreći o Draganinoj karijeri, pomenula i njen brak:

- Rekla sam ti da moramo da te udamo - rekla je Dragana mlađoj koleginica, na šta je Rada dodala: "Za nekog grofa u Beču, hoću i ja u dvorac", aludirajući na život svoje starije koleginice.

Na Radinu izjavu, Dragana joj je poručila:

- Ti zaslužuješ i više nego grofa, ali znaš šta je najveći fazon, ja se nisam udala za grofa. Otišla sam sa najvećim blagom koje imam, a to je moje ime, prezime i moj glas, s jednim koferom u iznajmljenih 50 kvadrata - rekla je Dragana.

- Što znači, da nikada ne znaš šta te čeka, a uostalom ne treba ti grof, sve same možemo - veruj mi. Ja sam toliko toga sama stvorila, da meni apsolutno niko nije trebao, a mislim da ni tebi ne treba. Samo jedan divan čovek i dečica - rekla je Dragana u emisiji "Poželi pesmu".

Podsetimo, u saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja, koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu.

- Ja je znam, Dragana i ja smo i sad najbliži od svih. Dragana je ekstra. Veliki je čovek, veliki domaćin i od kuće je to ponela. To što ona ima u sebi to je sve od kuće, od roditelja njenih. Patrijarhalno vaspitani su ljudi, bez mrlje na obrazu. Šta reći drugo - rekao je prijatelj, pa se osvrnuo i na novonastalu situaciju u pevačicinom životu.

- Ovo što ona ima problem sa mužem... Trebala je da smanji njen posao, da ne pomaže mnogo, da bude privržena mužu - kaže Draganin prijatelj i dodaje:

- Svaki mužjak je alfa mužjak, on traži drugu osobu i ona je trebalo da bude uz njega. To je glavna stvar. Međutim, došlo je do pucanja, možda, on je kriv, normalno da ona nije kriva - priča on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miloš Obiloc

    30. mart 2024 | 22:25

    Ne brinem se ja za Draganu. Neće biti ni gladna ni žedna …..

  • Sale

    30. mart 2024 | 21:56

    Dragana je bila najveca zvezda devedesetih

  • Marca8

    30. mart 2024 | 22:37

    Koliko se ova Dragana gubi,vidi se da je prsla zbog razvoda ,a folira se ,kazem ovo iako obožavam da je slušam, ali to je istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA