≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haris već doneo odluku šta će uraditi kad mu se deca budu venčavala: Tiče se Meline i nije prijatno

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na mogućnost da se negde slučajno susretnu, Haris tvrdi da će "samo okrenuti glavu"

  • 25
Haris Džinović, Melina, Đina Foto-kolaž: Kobra, Nikola Tomić, Printsrkin: Instagram/djinaĐžinović

Pevač Haris Džinović "otvorio je dušu" i progovorio o razvodu od Meline Džinović na koju je veoma ljut, a na pitanje o njihovom potencijalnom susretu odgvoro uopšte nije prijatan.

Naime, on je govorio o njihovom odnosu, deci i porodici, a na pitanje ako se, slučajno budu sreli na venčanju dece, što je verovatno i neizbežno da će se kroz nekoliko godina dogoditi, on je bio izričit.

Kako je na počteku naveo, ne oseća ništa specijalno sem da je jedan član porodice otišao i da oni svoje živote nastavljaju dalje.

- Činim sve kao da se ništa nije ni desilo, kao da je jedan član porodice napustio porodicu, ovaj ostatak treba da živi onako kako je živeo dosad. A i oni, deca, i oni kupe godine, i nakupiće toliko godina da se jednog dana moraju okrenuti svom životu, svojim nekim putevima, da se ožene, udaju, što je sasvim normalno i prirodno.

Ipak, na pitanje, ako se sutra dan sretnu na svadbi nekog od dvoje naslednika, kako će reagovati, odgovorom je jasno stavio do znanja da Melini nikada neće oprostiti.

- Ne, neću se sresti. Ne, zašto bismo se sretali? - rekao je on u intervjuu za Kurir i dodao:

- Ma ne, nema sretanja više. To je kraj. Jer da ima smisla za sretanje novo, zašto je onda odlazak usledio? Šta će mi novo sretanje, ja ću to izbeći sigurno!

Na pitanje, kako misli da je to izdvodljivo, on je rekao:

- Pa fino izbegnem, šta? Ti kažeš da ćeš doći u pet sati ovde, a mene nema tada, izbegnem te.

Na mogućnost da se negde slučajno susretnu, on kaže:

- Pa šta me briga ako se sretnemo slučajno? Kako da ja ne mogu okrenuti glavu ili ona da okrene glavu? Ako se slučajno sretnemo, to može da bude jedino mimoilaženje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA