Vreme čitanja: oko 1 min.

"To što je on Hrvat..." Evo kako Dragana Mirković priča o Tonijevom poreklu: "Neviđeno sam rizikovala"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti", navela je pevačica

  • 11
Dragana Mirković Foto: Telegraf

Ceo region bruji o vesti da se pevačica Dragana Mirković, posle 24 godine braka, razvodi od Tonija Bijelića.

Za Tonija se udala 2000. godine. On je tada živeo u momačkom, iznajmljenom stanu od 50 kvadrata.

Dragana je pak živela u jednoj od najvećih i najlepših kuća u Beogradu, ali to nije smatrala preprekom, kako bi oni bili zajedno.

- Imala sam 32. godine. Htela sam decu i nekoga ko nije sa estrade. Nisam puno ni birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovek treba raditi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla - rekla je Dragana.

Toni je Hrvat rođen u Bosni i Hercegovini, a Dragani, kao i njenom okruženju to nije smetalo.

- Bila sam vrlo hrabra i neviđeno sam rizikovala. Niko mi ništa nije uradio u Srbiji, nisu čak ni javno rekli: "Zašto za njega, a ne za nekog drugog?". Zbog toga sam ponosna na ljude u Srbiji. Nisu mi zamerili to što je on Hrvat, više su mi to u inostranstvu zamerili. Sve sam ostavila. Došla sam s mišlju da se nikad više neću baviti muzikom. Trebao mi je beg od svega što me je okruživalo. Imala sam potrebu da pobegnem - rekla je Dragana Mirković za "24 sata.hr" i dodala:

- On je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde. Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela - ispričala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Društvo mu prave dve devojke: Sin Dragane Mirković stigao u Arenu, uska majica istakla mišiće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    31. mart 2024 | 11:39

    Bitno je tebi bilo da ima lovu, a za ostalo je nebitno.

  • Sanja

    31. mart 2024 | 10:48

    Samo ti slusaj sta tebi savjetuje Karleusa i njoj slicne sad ispada da si ti sve sama stvorila da on nista nije radio,uvijek sam na strani zene al sad mislim da jako grijesis i da nisi u pravu ni malo

  • maki

    31. mart 2024 | 10:44

    Razočarala sam se u Draganu! Posle objave da se razvodi, izjavila je da više neće davati izjave na tu temu, a onda ovaj svakodnevni "horor" sa svim mogućim i nemogućim glupostima. Nije jedina, prva ni poslednja koja se razvela, tako da pustite ljude da rešavaju svoje probleme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA