Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana Mirković se danas oglasila iz svog dvorca: Sama i sa osmehom na licu, evo šta je imala da poruči

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uputila iskrene čestitke

  • 4
Dragana Mirković Toni Bijelić Foto: ATA Images/M.M.

Pevačica Dragana Mirković je ovih dana tema svih domaćih medija, zbog toga što se razvodi od supruga Tonija Bijelića, posle 24 godine braka.

Svaka njena reč i potez naiđu na veliku pažnju javnosti, a pevačica se danas oglasila posebnim povodom.

Dragana je putem Instagrama čestitala katolički Uskrs svima koji slave.

- Srećan Uskrs - napisala je pevačica uz fotografiju iz svog dvorca, na kojoj je sama i nasmejana. Pevačica blista kako izgleda u tirkiznom odelu, sa velikom, zlatnom ogrlicom oko vrata.

Dragana Mirković Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Podsetimo, Dragana Mirković je pre nekoliko dana dala saopštenje za medije u kome piše da se razvodi.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka- započela je ona:

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

-Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

- U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - piše u saopštenju Dragane Mirković.

(Telegraf.rs)

Video: Toni sa porodicom došao u Arenu: Sve oči uprete u prelepog sina Dragane Mirković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle

    31. mart 2024 | 12:45

    Vise pobogu

  • N

    31. mart 2024 | 14:59

    Toliko te nije bilo, kad ti je sve bilo potaman. A sad iskačes svakodnevno iz frižidera. Pa dosta više. Nek si ziva i zdrava sto godina. Ali malo, predahni.

  • Ja

    31. mart 2024 | 13:39

    Koliko trebas biti gresan da te Bog osudi da sam zivis u dvorcu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA