Vreme čitanja: oko 1 min.

Komentar Vanje Gudelj ispod Anastasijine slike govori sve o njihovom odnosu: Ovo je poručila bratu i snajki

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan komentar dokaz je da njih dve ponovo funkcionišu

  • 1
Anastasija Ražnatović, Vanja Gudelj Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

O odnosu Anastasije Ražnatović sa porodicom, tačnije sestrom i majkom njenog supruga Nemanje Gudelja, dugo se nagađalo, a tim navodima sada je fudbalerova sestra pokazala da su u odličnim odnosima.

Inače, Anastasija u jednom periodu nije bila u sjajnim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a nedavno je došlo do pomirenja.

Da je sada sve u najboljim odnosima i da funkcionišu kao prava porodica, dokaz je jedan komentar i to upravo upućen s Vanjine strane.

Gudelj i Anastasija proslavili su juče, 31. marta, drugu godišnjicu, a na Instagramu su objavili zajedničku sliku.

Ispod emotivne objave, jedna od mnogobrojnih komentara ostavila je Vanja, koja nije uspela da odoli "lepoti u jednoj fotografiji".

- Lepotica i zver - napisala je Vanja i dodala emotikone srca i ruže.

Podsetimo, Anastasija i Vanja su se zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelje.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je naj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    1. april 2024 | 13:46

    Prvenstveno da su srecni ,ne bi pokazivali drugima tu srecu preko slika,da je izmedju njih sjajno i bajno ne bi komentarisao sliku ili objavu rekao bih joj to uzivo. Aman bre ljudi koga vi zezate svi ovi poznati srecni se raspadaju redom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA