≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mami su rekli da je najbolje da ga ostavi u domu..." Edita skupila snagu da progovori o bratu koji je umro

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ne želim generalno nikakvu vrstu sažaljenja da stvaram kod ljudi - kaže pevačica

  • 0
Edita Aradinović i brat Semir Foto: Instagram/editaaradinovic

Semir, brat pevačice Edite Aradinović, preminuo je kada je ona imala 11 godina.

Sa velikom tugom, ona se nakon tolioo godina prisetila svega kroz šta su ona, njena sestra Indi i majka prošle.

- On je živeo sa nama bukvalno šest meseci pre nego što je preminuo... Nisam htela da ponesem nijednu njegovu fotografiju upravo zbog majke, jer ne želim da joj budim ta neka osećanja. Ne želim generalno nikakvu vrstu sažaljenja da stvaram kod ljudi, ali ću biti potpuno slobodna da ti ispričam - počela je.

- Mojoj mami su u Centru za socijalni rad jednom prilikom rekli da je najbolje za nas, zdravu decu, za sestru i mene, da on bude u domu. Ona ga je u jednom periodu života, kada je bio mali, odvela, ali nije imala srca... nije mogla da ga ostavi tamo i vratila ga je - iskrena je Edita.

- On je zaista imao teži oblik Daunovog sindroma, bio je jako zahtevan. Pred kraj njegovog života morali smo da ga odvedemo, jer mu je tada bila potrebna konstanta medicinska pomoć. Bio je nekako snažan, jak. Jednim udarcem je mogao da udubi frižider. Kad ga je nešto bolelo, nije znao da se izrazi, pa je udarao glavom o zid, napravi sebi ranu - ispričala je pevačica.

- Moja mama je nas odgajala u šesnaest kvadrata. Nas petoro u šesnaest kvadrata. Mama je posle dobila dozvolu zbog brata da se to proširi - rekla je Aradinovićeva za "Razotrkivanje" na Republici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA