Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ni sanjao nisam da će postati moja životna ljubav" Ova glumica je 20 godina mlađa žena Mikija Manojlovića

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su zajedno od 1992. i imaju sina Ivana

  • 8
Izbori 2023 Miki Manojlović Foto: Kobra

Proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović (73) je duže od dve decenije u braku sa glumicom Tamarom Vučković (54) sa kojom ima sina Ivana.

Javnost ju je upoznala kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik".

Tamara, koja je inače, upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, i Miki upoznali su se na probi predstave "Zločin i kazna" 1992. i kako slavni glumac kaže, taj susret je zauvek promenio njegov život.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - ispričao je Miki Manojlović jednom prilikom za magazin "Story", te dodao:

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni.

Tamara i Miki su, takođe, i sarađivali na jednom projektu, i to u seriji "Na terapiji".

Podsetimo, Miki je glumio je u seriji "Otpisani", "Grlom u jagode", filmovima "Tango argentino” (1992), “Mi nismo anđeli” (1992), “Tuđa Amerika” (1994), “Podzemlje” (1995), “Crna mčka, beli mačor” (1998), “Zavet”(2007), “Bilo jednom u Srbiji” (2013), “Južni vetar” (2020), kao i mnogim drugim ostvarenjima.

(Telegraf.rs)

Video: Lepa Brena se latila mikrofona na Viktorom rođendanu: Pevačica je napravila feštu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joho

    1. april 2024 | 12:49

    Pod kakvom je manom ova žena?

  • Videćemo

    1. april 2024 | 14:36

    Dobro, već imamo naslov u najavi za koju godinu. prvo je bilo - Dođi dedi, da te deda sredi. A posle... slučaj Haris.

  • Lui

    1. april 2024 | 13:14

    Otac na sluzbenom putu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA