Vreme čitanja: oko 1 min.

Rozga i poznati sportista osudili žestoko vršnjačko nasilje nad devojčicom: "Nećemo batinama rešavati stvari"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na koncertu u jednom splitskom klubu sve je s scene prokomentarisala pevačica Jelena Rozga

  • 0
Jelena Rozga, Music Week Foto: A. Nalbantjan

Brojne zvezde osudile su vršnjačko nasilje koje se dogodilo u Hrvatskoj, a koje je potreslo čitav region jer su akteri - i nasilnici i žrtva, deca.

Naime, tri devojčice su četvrtu ponižavale i maltretirale, terale su je da kleči na podu i udarale. Nekoliko puta primila je udarac u glavu jer se nije izvinila 'od srca'.

Brojne hrvatske zvezde osudile su nasilje. Iz PU splitsko-dalmatinske rekli su su juče kako su upoznati s događajem te da sprovode kriminalističko istraživanje, a Slobodna Dalmacija piše kako su dve devojke sa snimka uhapšene.

Na koncertu u jednom splitskom klubu sve je s scene prokomentarisala pevačica Jelena Rozga.

- Ne znam jeste li videli snimak koji kruži društvenim mrežama gde tri maloletne devojčice maltretiraju četvrtu. Ljudi, nećemo nasiljem i batinama da rešavamo stvari. Volimo se i svakog cenimo - poručila je pevačica, piše "24sata.hr".

Nasilje je osudio i poznati sportista, kikbokser Antonio Plazibat.

- Pa je li ovo moguće? Ovo mlade devojke? Ako je potrebna bilo kakva pomoć ili razgovor devojci neka se javi, nije sama. Ima stručnih i duhovnih ljudi koji su spremni besplatno pomoći - napisao je Plazibat na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA