Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevaču je majka umrla na rukama, prisetio se bolnog period: "Nikada sebi ne bih oprostio..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa njom je bio do poslednjeg dana

  • 0
Snimanje  novogodišnjeg programa RTS Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Boris Režak već dugi niz godina izdvaja se po romantičnim pesmama, a sada je s javnošću podelio najteži trenutak iz privatnog života.

- Ja svog oca obožavam, ali majka je majka - naglasio je Boris Režak, gostujući u emisiji Exkluziv night na Televiziji Prva.

Popularni pevač, rodom iz Banja Luke, već godinama je u srećnom braku. Sa suprugom i troje dece uživa u mirnom porodičnom životu.

- Svojoj deci uvek govorim: Ja sam nebitan, majka je važna. I tu je kraj. Naravno, ja za njih ginem. Svog oca obožavam. Ali jedna je majka.

Izuzetno je bio vezan za svoju majku, koja je pre nekoliko godina preminula od raka. Sa njom je bio do poslednjeg dana.

- Iako sam poslednjih petnaest dana stalno bio pored nje, to nisu stvari na koje čovek može da se navikne. Teško je gledati kako ti najdraža osoba odlazi - prisetio se Boris najtežeg perioda u svom životu.

- Osetiš kako srce prestaje da joj radi. I tada joj govoriš poslednje reči. Nisi siguran da li ona tebe više čuje, ali joj pričaš. Šta je ona sve uradila za mene, nikada sebi ne bih oprostio da nisam bio uz nju kad je odlazila.

Borisu je majka preminula na rukama, i to je trenutak koji nikada neće zaboraviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA