≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić otkrila čoveka koji je kriv za požar u Draganovom pogonu: "Moglo je da bude opasno"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Taj čovek koji je menjao plinsku bocu nije dobro sastavio cevi i to je bila njegova greška

  • 2
Pekara Dragan Stanković, dečko, Jovana Jeremić, Kluz, Grocka Foto-kolaž: Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/jjermic

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o nedavnom požaru koji je zahvatio pogon njenog dečka, biznismena Dragana Stankovića.

Dragan vlasnik je pekarske proizvodnje, koji ima oko 700 zaposlenih. Inače, kako se navodi, Jovanin dečko je veliki dobrotvor, koji neretko poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može.

Nedavno je u Draganovom preduzeću došlo do požara, o čemu je Jovana rešila da progovori.

- Dragan i ja sve prevazilazimo zajedno, taj požar što je izbio, ali nije se upalilo postrojenje, nije to požar kao što je bio 2021. upalile su se plinske boce, koje su zahvatile beton i deo šume, ali moglo je da bude opasno, jer taj čovek koji je menjao plinsku bocu nije dobro sastavio cevi i to je bila njegova greška, sreća, pa su Draganovi sinovi to na vreme videli i sve je sanirano.

- Mi sve prevazilazimo zajedno ne samo to, raznih tu stvari ima, mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića i onda stvarno kad nađeš idealnu polovinu. Gospodu Bogu sam zahvalna na svim stvarima koje mi je dao, toliko me je blagosiljao, ogromnu karijeru, dete koje je prepametno i preslatko, dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, dve svekrve, dvoje gazda, sve mi je puta dva i to je moja karma - rekla je voditeljka za "Alo".

Podsetimo, kako je Telegraf ranije objavio, uzrok požara bila je eksplozija plinske boce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dete koje je prepametno i preslatko

    1. april 2024 | 15:57

    apsolutno dijametralno suprotno detence joj je mrtvo bolno ... imate par snimaka o detetu recimo gde pogađa životinje sa sličica koje mu pokazuje vaspitačica - NOOOJ ... PA PUUUŽ ... i ova mu mrtva ladna na to kaže NE GLEDAJ SE U OGLEDALO NEGO UČI LEA ??? ili gde piše slovo M - i ono potpuno neartikulisano ponavlja nekako ulovi MMMM i iskrši mu se i rukica i svo se skrši tamo u svom svetu na onom svetu onostrano sablasno čudesno magično izmaštano i ona na to kaže NE DRŽI SE TAKO OLOVKA LEA ??? uf uf uf nikom ne daj Gospode ... ili i s rođendana ga pita A KOLIKO GODINA IMAŠ i ono nekako procedi PE ET i ona mu mrtva ladna na to kaže besramno čak ponosno i trijumfalno MAAAA BRAAAVOOO ??? kao JAO KOLIKO SI ISPRIČALO TETAMA S TELEVIZIJE i još nastavlja kao da konverzacija teče JELI A GDE TI JE ĆALE JOVA VOJA ... ??? uh uh uh nesreća nad nesrećama ... i vrti onu pesmicu DANAS NAM JE DIVAN DAN ni to s pet godina ne ume i umesto živela kaže ŽIDELA - NE V NEGO D ??? pu pu pu sakloni Gospode ...

  • JS

    1. april 2024 | 15:09

    Bilo bi me sramota, da me ovo komentariše. Ne daj nikome ovako nešto, to je kao kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA