Vreme čitanja: oko 3 min.

Melina prilikom selidbe krišom iznela milionski nakit i vrednosti?! Oglasio se Haris Džinović

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pevač je sada izneo svoju stranu priče

  • 7
Haris i Melina Džinović Foto: Marko Jovanović, Milena Đorđević, Nikola Tomić

Pevač Haris Džinović oglasio se za Telegraf.rs povodom priča da je Melina prilikom odlaska iz milionske vile u kojoj su zajedno živeli odnela i određene vrednosti, poput nakita koji joj je mahom on, navodno, godinama kupovao.

On kaže da o tome, trenutno, ne može mnogo da kaže.

- Ne mogu da otkrivam, niti znam šta je odnela, niti hoću da pričam na tu temu. Pa nemamo zajednički sat, pa da nam je zajednički sat odnela. Nisam rekao uopšte da je odnela krišom, niti sam rekao šta je i kako odnela, otkud ja znam da li je ili nije, nemam pojma. Svakako ne znam, nisam ja vodio računa o bilo kakvom nakitu, bilo čemu. Ništa ja od toga nisam rekao, apsolutno ništa - rekao je pevač za Telegraf.rs.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Melinom, ali ona do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive.

Haris se prema sopstvenoj izjavi pred sudom zvanično razveo od Meline 28. marta 2024. godine, kada se pojavio u Prvom osnovnom sudu na ročištu sa advokatskim timom, ali njegova bivša supruga nije došla.

On je tada stao ispred sedme sile i odgovorio na brojna pitanja vezana za njegovu bivšu suprugu.

Otvoreno je pričao o navodnoj Melininoj prevari, o tome kako se oseća, ali i kako deca gledaju na tu situaciju.

Haris je između ostalog govorio i o tome da li bi oprostio navodnu prevaru o kojoj se priča.

- Nikad u životu! Ne pada mi na pamet. Prevaru takve vrste ja smatram izdajom. Ako neko izda i rasturi porodicu koju čovek gradi sto godina i ulaže sve u nju, onda... - rekao je.

Na priču da ga je navodno prevarila, te na pitanje da li zna o kome se navodno radi, kazao je:

- To ne znam. Ima šuškanja, neka, po gradu, ali to nisam ni proverio niti mi pada na pamet da proveravam. Eto joj tamo pa neka... Ako saznam? Šta će biti - ništa.

Na pitanje da li su naslednici ljuti na majku, Haris je rekao:

- Jedan jako jeste, to je sin.

Pevač je, kako je rekao, jako ljut na Melinu i ne želi više da je vidi.

Kako je napomenuo, mora da nastavi dalje posle kraha, ali da što se tiče svega nema nekih planova.

- Ne spreman, moram da nastavim dalje. A kako će biti dalje, to bog jedini zna. Niti imam nekih planova, ali najvažnije što se može reći u ovoj celoj stvari jeste da sam iz ovoga izašao, da kažem, dobar, OK. Nisam ja baš u tim godinama da se zaljubljujem, ali opet kažem, ne znam šta nosi dan, šta nosi noć, šta će se desiti.

Na pitanje da li mu se posle razvoda možda javljaju žene, nabacuju, on kaže:

- Ma ne javljaju se lepe dame. Kao da sam ja čovek neki kom treba da se javljaju. Nek se javljaju Bredu Pitu ili, šta ja znam, takvim tipovima.

I kada se oženi sa Melinom, zbog velike razlike u godinama digla se prašina, a da li je ponovo "otvoren" za ženidbu, ističe da "nije".

- Ne, kategorično ne. Zasad je ovo moj stav, ne znam da li će ga nešto promeniti, ali ženidba opet u mojim godinama i sve ostalo, mislim da ne bi došlo u obzir. Možda neki život zajednički, ali bez zakonskog braka - rekao je on u intervjuu za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je vila od 2.000.000€ iz koje se Haris iselio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    1. april 2024 | 21:35

    Ta Melina ne bih ni sveta videla niti bila u tom krem drustvu da nije imala Harisa Dzinovica za muza. Bila bi prosecna klasicna bosanka i ne toliko negovana. Uz njega se naucila manirima i da bude dama jer joj je to Haris omogucio, kao i to da moze da se razvija u zivotu i postane modna kreatorka. To sve bez njega mogla je samo da sanja. I sad kad se lepo definisala kao zena, ona ide dalje gde moze da iskoristi drugog materijalno. I ne verujem da ce to potrajati, jer iz aviona se vidi da je zena koja se slepa uz jakog muskarca.. tu nema nikad srece, jer srce je postao kalkulator.

  • Александар

    1. april 2024 | 21:13

    И шта ћемо сада: да кукамо што се растурило нешто што од самог почетка није на личило на срећну заједницу. И што Џиновић чупа косу јер је остао са великим материјалним богатством, али не и брачном срећом. Касно за кајање.

  • Big dokk

    1. april 2024 | 21:36

    Melina je anjdeo - odlicna je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA