Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač saznao da će uskoro dobiti dete: "Upravo sam dobio vest, malo sam pogubljen!"

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podelio uzbuđenje sa svima

  • 0
Amar Gile Jašarspahić Foto: ATA images

Pevač Amar Gile Jašarspahić i njegova partnerka Mirela uskoro će proširiti porodicu za još jednog člana.

Kako ističe, pevač nije znao šta ga je snašlo kada je čuo srećnu vest.

- Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje - ističe Gile, koji priznaje da bi posle dva sina, voleo da dobije ćerku.

- Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo.

Amar je otkrio i kako se njegova izabranica i on snalaze sa sinom koji je tek napunio godinu dana.

- Sa Zlatanom još deveramo što se kaže, budi nas ujutru, kao i svako dete. Sad dolazi novo tako da mislim da neću imati vremena, još najmanje tri godine, za spavanje. Ipak, deca su deca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja treba negde da odemo nasamo one su tu da čuvaju decu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio nane, hvala im što su uvek na našoj strani - rekao je pevač i još dodao:

- Dolazak trećeg deteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno hteo, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira - rekao je Gile za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Splav pun ljudi se nagnuo na jednu stranu i počeo da ton: Drama na nastupu Amara Gileta u Obrenovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA