≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je di džej sa srpskim državljanstvom koji je izgoreo u Ferariju

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena još nije identifikovana, ali je sigurno da nije reč o njegovoj supruzi, pošto ona živi na Kosovu sa decom od 11 i 14 godina

  • 20
Hisni Kestaj, Saobraćajna nesreća Italija ferari Foto: Vigili del Fuoco, Facebook

Muškarac koji je izgoreo u Ferariju sa švajcarskim tablicama u Italiji je Hisni Kestaj (40), naturalizovani švajcarski državljanin i stanovnik Vilneva, u kantonu Vo.

Hisni koji ima srpsko državljanstvo je radio kao di džej, a kako prenose italijanski mediji on je prethodne noći muziku oušyao u noćnom klubu u kantonu Vale u Švajcarskoj.

Hisni je vozio "beli" Ferari, a sa njim je bila i žena koja je takođe stradala od posledica udara o zaštitni zid koji se tom prilikom slomio na dva dela.

Žena još nije identifikovana, ali je sigurno da nije reč o njegovoj supruzi, pošto ona živi na Kosovu sa decom od 11 i 14 godina.

Sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine, a prema pisanju medija, Ferari, sa švajcarskim tablicama, jurio je čak 200 kilometara na sat.

Ferari Gtc4, koji košta oko 250.000 evra, nakon sudara se prepolovio na pola i zapalio, a vozač, za kojeg p išu da je državljanin Srbije i njegova saputnica nisu uspeli na vreme da izađu iz vozila.

Na stravičnim fotografijama sa lica mesta vidi se šta je ostalo od vozila nakon nesreće - prednji deo se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgoreo, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Iz stanja automobila izvesno je da se kretao veoma velikom brzinom, toliko da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tela i uklone ono što je ostalo od ferarija.

Italijanski mediji pišu da je u ponedeljak brat vozača došao u policijsku stanicu Setimo Torineze kako bi identifikovao telo.

Prema informacijama "La Stampe", automobil je išao iz Ivree ka Santiji.

Automobil je navodno proklizao na mokrom kolovozu i udario u zaštitnu ogradu sa leve strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    2. april 2024 | 16:32

    Svi su oni srbi kad je gusto a svi mrze Srbiju

  • panic

    2. april 2024 | 16:14

    Drzavljanin Srbije a zena i deca mu zive na kosovu pronaci ko mu je izdao pasos i tu gnjidu u zatvor smestiti

  • P

    2. april 2024 | 16:29

    Pa Kosovo je Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA