Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana objavila Zabranjenu ljubav! Pevala je sa Cecom i Matićem, sada su joj Mare i Dinkić napravili hit!

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gaga je započela pripremu svog prvog albuma

  • 0
Dragana Rakčević Gaga Foto: Branislav Pećaranin

Folk pevačica odlučila je da se vrati u Srbiju i karijeru nastavi ovde Dragana Rakčević Gaga, nekadašnja saradnica i prateći vokal Svetlane Cece Ražnatović i Saše Matića, pre par godina svoj život preselila je u Ameriku, gde uspešno nastupa u tamošnjim velikim klubovima.

Međutim, sada je donela odluku da počne da snima autorske pesme i da se na "velika vrata" vrati u Srbiju, ali i u region, pa je upravo objavila pesmu "Zabranjena ljubav”. Dragana je svoje poverenje ukazala muzičkim profesionalcima, nekadašnjem guverneru i ministru finansija Mlađanu Dinkiću i kompozitoru Saši Miloševićiu Maretu, čije pesme već imaju preko 400 miliona pregleda na YouTube-u.

Dragana Rakčević Gaga Foto: Branislav Pećaranin

Upravo sa ovim autorskim tandemom Gaga je započela pripremu svog prvog albuma. Kao prvu u nizu, Gaga je upravo objavila pesmu "Zabranjena ljubav", za koju je muziku komponovao Mlađa, dok je autor teksta i aranžmana Mare.

To je inače rimejk istoimene pesme kojom su ova dva autora pre devet godina započeli veoma uspešnu saradnju sa proslavljenim Sašom Matićem. U završnoj fazi priprema su još tri nove pesme za Gagu, od kojih će jedna biti duet sa jednim našim veoma poznatim pevačem i muzičkom zvezdom, dok se objavljivanje celog albuma planira do kraja ove godine.

Video za pesmu "Zabranjena ljubav" je uglavnom snimljen u studiju Saše Miloševića Mareta, a u njemu se osim Gage pojavljuju i drugi izvođači ove pesme, uključujući i oba autora ove numere.

Talentovana Gaga, koja je ujedno i jedna od muzički najobrazovanijih pevačica na estradi, s obzirom na to da je pohađala i muzičku akademiju, a odlično svira i klavir. Ona ima veliku podršku i Saše Miloševića Mareta i Mlađana Dinkića, koji su saglasni da ima ogroman potencijal da uskoro postane nova muzička zvezda:

- Uvereni smo da će Gaga napraviti veliki uspeh, ona ima izuzetno kvalitetan vokal i veoma pozitivnu energiju i sada je vreme da široj publici pokaže šta ume. Mnogo se radujemo ovoj saradnji i nadamo se da će za koju godinu Gaga puniti hale u celom regionu - saglasni su i Mlađan i Mare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA