≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bubamara žestoko o razvodu Meline i Harisa: "Šta treba, da slušam ko je koga prevario?!"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne zameram nikome, jer smo svi drugačiji", istakla je pevačica

  • 1
Dara Bubamara Haris Melina Džinović Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, RTV Pink

Razvod pevača Harisa Džinovića i Meline poslednjih dana jedna je od glavnih tema, koju je sada prkomentarisala i pevačica Dara Bubamara.

Naime, nakon što je prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija, Bubamara je upitana i da li ju je šokirao razvod Harisa i Meline.

Ona je, bez dlake na jeziku, otkrila da joj se uopšte ne sviđa "iznošenje prljavog veša" iz njihovog odnosa.

- Što se tiče Harisa, šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven i takve stvari ne pričati u javnosti. Ali, opet kažem ja ne zameram nikome, jer smo svi drugačiji - navela je ona i dodala:

- Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome. Samo nek smo živi i zdravi...Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najlepše bilo kada sam živela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata - rekla je Dara Bubamara.

Podsetimo, Haris Džinović govorio je za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku u kojoj pevač živi sa decom, a iz koje se ona pre izvesnog vremena svojevoljno iselila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA