Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasila se Slobina supruga nakon tvrdnji da je Radanović urlao na decu u školi: "To su deca koja imaju..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"On je otišao u školu kako bi izmiro mog sina i jednog njegovog školskog druga", tvrdi Jelena

  • 42
Jelena i Slobodan Sloba Radanović Foto: ATA Images

Nakon tvrdnji majke jednog đaka osnovne škole u Višnjičkoj banji, da je Sloba Radanović izazvao incident u istoj, oglasila se pevačeva supruga Jelena Radanović.

Kako je izjavila majka učenika, Radanović je vidno besan ušao u školu, a pri ulasku u obrazovnu ustanovu niko ga nije legitimisao, zbog čega je nastao haos.

Tim povodom oglasila se Jelena, koja je ispričala drugu stranu priče i navela da je Sloba otišao u školu kako bi pomirio njenog sina i njegovog vršnjaka s kojim se često svađao.

- Videla sam tekst. To je čista nebouloza. On je otišao u školu kako bi izmiro mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su deca. Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na decu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu - izajvila je njegova supruga i dodala:

Slobodan Sloba Radanović rođendan Foto: Antonio Ahel/ATA Images

- Napravile su haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje... Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su deca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namera jeste bila samo da se dečaci izmire i lepo druže - rekla je Jelena Radanović za "Blic".

Podsetimo, majka jednog učenika za "Novu" je ispričala da pevača niko nije legitimisao pri ulasku u školu.

- Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može - rekla je majka đaka koji ide u odeljenje sa Radanovićevim posinkom.

Ona je dodala da su deca ovu scenu ispričala svojim roditeljima.

- Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - tvrdi majka učenika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    2. april 2024 | 23:29

    Au brate ispade teroristicki napad...

  • Milan

    2. april 2024 | 23:46

    A sta ce on u skoli? Ko je on detetu? Jelena prica kao da je bila tamo.

  • Vasko

    3. april 2024 | 05:56

    Ne manipuliši. Ne izvrći stvari kako tebi odgovara. Učiteljica je bila u odeljenju ušao je na čas. Vikao, drao se, svašta nešto Devojčice su se uplašile i počele da plaču. Pretio im. To je takvo primitivno ponašanje, drsko i bahato.... to zaista ne liči na njega.Očigledno pokazuje svoje pravo lice. Čak se i učiteljica tresla. Roditelji dečaka kOme je pretio unosio se u lice, treba da podnesu krivičnu prijavu za maltretiranje i psihičko zlostavljanje deteta.... Na kom dopingu si Radanoviću.....počeo si da izigravaš Boga. To što si nezadovoljan sopstenim životom, to je bio tvoj izbor.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA