≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tijana Ajfon "puca" u haljini, grudi samo što ne ispadnu: "Planiram da izvadim silikone, došla je moda"

N. L.
M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomenula je i svoj ljubavni život, pa otkrila da je pre izvesnog vremena raskinula sa dečkom

  • 0
Milan Milošević rođendan Foto: Mileta Mirčetić

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon pojavila se večeras na proslavi 47. rođendana Milana Miloševića i izazvala pažnju svojim izgledom.

Za tu priliku odabrala je crvenu haljinu koja je naglasila njene obline, a onda objasnila da "crveno ipak ne sluti na radost", te da je pre nekoliko meseci raskinula.

Ona se pojavila u crvenoj uskoj haljini koja u prvi plan ističe njene velike grudi, a zatim je ispričala kako usko ide na operaciju, te se polako priprema za taj zahvat.

- Planiram da izvadim silikone jer me bole leđa i sada je došla moda da je sve manje i umerenije - najavila je Ajfonka operaciju koju planira.

- Ma sve mi je dosadilo, povadila bih i usne i jagodine i sve silikone, sada je moda da je sve manje - nadovezala se starleta.

Pomenula je i svoj ljubavni život, pa otkrila da je pre izvesnog vremena raskinula sa dečkom.

- Razišli smo se ljudski, nije bilo ružnih reči - rekla je starleta i dodala da joj je vreme da razmišlja o ozbiljnoj vezi jer ima 32 godine.

- Najbitnije mi je da mi je pratner stabilan i finansijski i psihički. Nisam više klinka koja može da se vuče sa svim živima i izdržava muškarca, bitno mi je da sam obezbeđena. Zvučim kao sponzoruša, ali to svaka žena misli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA