Bubamara o Draganinom i Tonijevom razvodu: "Zabolele su me njene suze, žalim žene koje imaju 200 evra platu"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Dragane Mirković mi je žao, svaki razvod je normalno bolan", istakla je pevačica

Pevačica Dara Bubamara komentarisala je razvod njene koleginice Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji su doneli odluku da se raziđu posle 24 godine braka.

Iako je Amidžiću rekla da ne želi previše da se meša u njihov odnos, jer je dobra i sa njim, ali i sa njom, ipak je imala komentar.

- Dragane Mirković mi je žao, svaki razvod je normalno bolan, ali ona je vrhunska pevačica, lepa žena, velika i svetla budućnost je ispred nje - rekla je i dodala:

- Muž koji je bio sposoban, bili smo zajedno na zimovanju, ali mi je jako žao, zabolele su me njene suze, ali opet, nije smak sveta, nisu se poubijali, potukli, da plaču, da iznose ,,prljav veš", to mi se ne dopada. Dabogda svi bili ko Dragana Mirković, ja žalim žene koje imaju 200 ili 300 evra platu, pa se razvode i ne plaćaju im se alimetnacije - rekla je Dara Bubamara.

Podsetimo, kako smo pre nekoliko dana pisali, Toni Bijelić pazario je u Hrvatskoj novu vilu, a reč je o ogromnoj nekretnini, koja, objektivno, izgledom oduzima dah.

Iako se u pojedinim medijima navodilo da je reč o nekretnini u Opatiji, istina je da se vila nalazi u jednom od mesta u blizini.

Veličanstveni objekat je na nekoliko spratova, a urađen je besprekorno. Prilaz vili je prostran, a čim se popne na prvi nivo dolazi se do velikog dvorišta sa bazenom i prostorom za uživanje.

Proziri su ogromni, pa nema sumnje u da je ugođaj kada je reč o pogledu iz vile maestralan, naročito zbog toga što se nalazi na uzvišenju sa kog se inicijalno ima sjajan pogled na mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA