Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka "Elite" o teškim optužbama da se drogira: "Nisu ni znali sa čime se borim, nisam htela da me žale"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rešila je da stavi tačku na optužbe

  • 1

Sinoć, 2. aprila voditelj Milan Milošević je proslavio svoj 47. rođendan. Među brojnim zvanicama, našla se i njegova koleginica Ana Radulović.  Voditeljka rijaliti programa "Elita", nedavno je u programu zabrinula gledaoce kraj malih ekrana.

Kako je nedugo zatim saopštila, imala je zdravstveni problem sa kojim se borila četiri nedelje, zbog kog joj je deo lica bio ukočen i nije mogla da pomera sve mišiće.

Ana je sada otkrila da se borila sa encifalitisom, zbog kog je i imala privremenu paralizu lica, ali je takođe i stala na put pričama da koristi nedozvoljene supstance.

- Imala sam taj problem dugo, nisu ni znali sa čime se borim i nisam želela da me snimaju izbliza. Ja sam zamolila naše kolege da se to ne prenosi i nisam želela da me iko sažaljeva i da vodim emisiju u tom stanju. Međutim, posle određenog vremena meni je bilo bolje, ali zbog svetla i svega, na kameri je to delovalo užasno, ali sam ja odlučila da dam izjavu na tu temu zbog raznih optužbi na račun izgleda moje face. Možda se ja nekome ne sviđam kako izgledam ili kako vodim emisiju, ali ne dozvoljavam da se priča kako sam ja koristila nešto za šta sam izričito protiv - bila je jasna lepa voditeljka.

Ovako je Ana svojevremeno govorila o svom problemu.

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis. Nažalost, to mi traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije, kako bih se što pre vratila u normalu - navela je voditeljka za Blic.

Za one koji ne znaju, slabost mišića polovine lica je privremeno stanje koje se javlja usled oštećenja facijalnog nerva.

(Telegraf.rs)

Video: Zavirite u stan Ane Radulović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA