Vreme čitanja: oko 1 min.

TikTok uklonio snimak Anje Bla zbog sramnog vređanja, ona poludela: "Još jednom vam kažem da ste bolesni!"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka Bake Praseta je ponovo uputila poruku hejterima

  • 8

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već duže vreme u vezi je sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla. Poslednjih dana po mrežama Anju "napadaju" negativnim komentarima da je Baka zbog nje bankrotirao i prodao njen automobil, iako je njegovo jadikovanje po mišljenju mnogih samo marketinški trik, ali sa daleko ozbiljnijom pozadinom.

Prvenstveno je Baka putem mreža objavio da je navodno bankrotirao zbog dugova u kojima se našao, a da je Anja zbog toga navodno raskinula sa njim.

Anja je naišla na veliki broj hejtera, pa je sada putem mreža rešila da se oglasi, a objavila je i fotografije slikanog ekrana gde objašnjava "hejterima" "definiciju ljubomore".

- Preporučila bih pojedinim ljudima da malo češće posećuju ovakve stranice, a manje Bogdanov i moj profil i možda ostvare neki napredak u životu - napisala je Anja, pa dodala:

- Tiktok mi je obrisao video gde sam pojedince koji su se radovali našem raskidu i propadanju nazvala jadnicima, poremećenim i bolesno ljubomornim ljudima.

- Tako da vam putem Instagrama još jednom kažem da ste bolesni i poremećeni, ako se radujete tuđoj nesreći. Nikada nećete biti ni srećni ni uspešni dok ste toliko zavidni. Iskreno ni ne zaslužujete ništa dobro u životu. Hvala svim ljudima koji su bili podrška potogtovo ženama, od njih sam dobila najepše poruke - zaključila je Anja.

Zatim se oglasila i na Tiktoku, gde se snimila ispred "mercedesa" koji je dobila od Bake za rođendan, a za kog su mnogi mislili da ga je prodao.

@anjablaa Replying to @Higi 7 ♬ original sound - 🦁🦁The Lion 🦁🦁

Inače na kraju drame ispostavilo se da je Baka kako je sam priznao "slagao" svoje obožavalace, zbog marketinga, a sve navodno kako bi pomogao ljudima koji su ugroženi i kojima je pomoć bila potrebna.

(Telegraf.rs)

Video: Strašna scena snimljena u Novom Sadu: Deca se bacaju na kola u pokretu, dok Anja Bla vozi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA