Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojaž rekao da ga najbolje osveži ukus breskve, a izraz lica i smešak jasno govore na koga je pomislio

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reper je ubrzo stavio široki osmeh na svoje lice, pa zatim ostao takav nekoliko trenutaka

  • 4

Reper Mihajlo Veruović Vojaž pokrenuo je novi biznis, tačnije lansiraće svoje ledene čajeve.

Mnogi su komentarisali da je napravio ozbiljan marketinški trik koristeći bivšu devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, jer je napravio sokove koji će se pakovati u maloj flaši i to (slučajno) sa ukusom breskve i lubenice, te je ovaj potez šokirao brojne fanove.

Sada je putem okupljanja povodom treće sezone serije "U klinču", mladi reper govorio za medije, pa je u jednom trenutku bio upitan o svom novom biznisu.

- Počinjem da prodajem ledene čajeve kao moje omiljeno piće i trebalo bi da izađe za širu javnost, na tržište, uskoro - rekao je Mihajlo, pa zatim otkrio koji ledeni čaj, odnosno ukus, može najviše da osveži.

- Breskva... - rekao je Vojaž, a izraz lica jasno je pokazao da je i on, kao i svi oko njega, u tom trenutku pomislio upravo na Breskvicu.

Podsetimo, Vojaž se nedavno oglasio za Telegraf.rs povodom optužbi da na račun bivše devojke hoće da zaradi.

- Nema veze s vezom! Ne pravim ja ništa, to je na moj račun, nije to na njen račun. Nema to veze sa njom ni na koji način, jednostavno i sam ukus breskve je najkomercijalniji ukus ledenih čajeva i zato je glupo da se ne uradi najkomercijalniji ukus, i to smo mi uradili - istakao je on, te na konstataciju kako mnogi to povezuju i komentarišu, on je kratko odgovorio:

- Jasno mi je naravno, ali davno smo mi to prerasli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. april 2024 | 17:03

    Bolje da je čuvao Breskvicu

  • X

    3. april 2024 | 16:14

    Kaci se Breskvici jer mu je pala popularnost kod dece posto realno ko bi njega slusao a da je stariji od 3. razreda srednje?

  • wtf

    3. april 2024 | 15:43

    Ovaj deckic sa deformisanom vilicom svakodnevno pati za Breskvicom i ovim samo dokazuje da je jos nije preboleo. Ne moze da mu prodje intervju a da je ne spomene mica mamina. Decko nikad frajer nisi bio niti ces. Brat ti je smeker a ti si jedna sekapersa najobicnija. Drzi se devojcica do 16 godina jer si za taj uzrast jedino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA