≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"To me je ubilo..." Miloš Bojanić sa suzama u očima o razgovoru koji ga je naterao da se odrekne 2.000.000€

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- One su toliko pokazale neku ljubav prema ovoj kući, čak je Bojana rekla: "Deda, ovo nikada nećemo prodati, ova kuća mora biti najlepša u Baošićima i kada se ja zaposlim, ja ću ti dati pare" - rekao je pevač u unukama, ćerkama sina Baneta Bojanića

  • 4
Miloš Bojanić Printskrin:Youtube/Grand Online

Miloš Bojanić (73) rešio je pre izvesnog vremena da stavi na prodaju kuću u Baošićima, u Crnoj Gori, koja se nalazi tik do mora.

Međutim, milionski "posao" je propao onog trenutka kada je obavio razgovor sa jednom od svojih unuka.

To je sve promenilo, pa kuća nije prodata, već je renovirana i danas izgleda zadivljujuće.

- Obavio sam razgovor sa porodicom i rekao da će to da se dogodi, ali onda je nastupila nesrećna korona. Posle toga, prvo leto posle korone, došle su moje unuke Bojana i Aleksandra i zaljubile se u Baošiće. One su toliko pokazale neku ljubav prema ovoj kući, čak je Bojana rekla: "Deda, ovo nikada nećemo prodati, ova kuća mora biti najlepša u Baošićima i kada se ja zaposlim, ja ću ti dati pare". To je mene ubilo - sa suzama u očima rekao je Miloš koji je potom tu kuću renovirao, umesto plana da je proda i kupi jednu u Americi.

Koliko ćerke njegovog sina Baneta Bojanića vole Crnu Goru dokazuju i ove njegove reči.

- One su četiri puta pomerale kartu, nisu mogle da odu odavde. Pred kraj te sezone meni je došao čovek koji je doveo zainteresovane kupce, ali ja im, ponesen pričom moje najstarije unuke, kažem da kuća nije na prodaju. Ispričao sam im šta je moja unuka rekla i tako nisam prodao ovu kuću i kupio na Floridi - istakao je Bojanić za Grand.

Upravo je po željama, idejama i ukusu svoje unuke renovirao vilu.

- Po Bojaninom projektu sam sve uradio da cela kuća bude u staklu. Koštala me je života! (smeh) Sve što je rekla, deda je sve uradio da kuća bude najlepša. Jedan momak iz Banjaluke je uradio projekat onako kako je moja unuka rekla, a ja sam se potrudio da svaku želju ispunim. Dve godine sam renovirao kuću, vi ste mi bili svedoci koliko sam radio - istakao je ponosno Bojanić.

- Moglo je to da se dovede do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije. Trudio sam se, sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni - objasnio je.

Inače, dok je još stajao pri odluci da kuću proda, plan je bio da to učini za skoro dva miliona evra!

- Kada sam oglasio vilu da je na prodaju, iz agencije su me pitali koja je cena, ja sam rekao da nemam pojma i da oni bolje znaju kako se kreću cene na tržištu. Rekli su mi da ovo na moru, tj u okolini nema da se prodaje kuća, niti plac baš na obali mora i da se cena kreće od milion i po do dva. Nije mi bilo jasno jer je razlika pola miliona. Ja bih najviše voleo dva, ali ako je to realno - naglasio je Miloš za Grand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    3. april 2024 | 15:49

    Najvece bogastvo koje covek moze da ima je porodica,ne moze nikada novac da kupi tu cast

  • 534

    3. april 2024 | 17:48

    Florida i tamošnji krokodili ti to nikada neće oprostiti.

  • Ana

    3. april 2024 | 16:34

    Sta nas to briga . Njegova privatna stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA