Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bolje sa vašom bakom!" Ćerka Stanislava Krofaka u šoku zbog tatine veze s Majom: "Svi znamo profil..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je Vanesa istakla "podržava svaku njegovu odluku, ako je normalna i do određenih granica"

  • 1
Maja Marinković i Stanislav Krofak Printskrin:Youtube/Zadruga

Kontroverzna zadrugarka Maja Marinković pre samo dva dana (2. aprila), uplovila je u vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom takođe aktuelne učesnice rijalitija, Mione Jovanović, koja je već izvesno vreme u turbulentoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša.

Putem mreža je jedna fan grupa komentarisala vezu Maje i Stanislava:

- Čitam ove umotvorce sa Instagrama i čudim se čudu...Pa da krenemo redom. Kažete fuj Stanislav...Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna devojka, gde je greška?! Majke ***...Čuj ženskaroš...A u rijaliti inače ulaze svi monasi i monahinje...ne serite molim vas... Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa - glasio je komentar.

- Bolje sa vašom bakom - napisala je Stanislavova ćerka Vanesa, koja vodi njegov profil, dok je on u rijalitiju.

Vanesa je potom objavila poruku koju je dobila od korisnice pomenute mreže:

- Draga Vanesa nisam znala na početku, da ti, kao kćerka od Stanislava vodiš profil, pa se izvinjavam ako sam nešto pogrešno rekla ili se izrazila. Vidi dušo, negde sam Majinih godina i nemoj se brinuti, tvoj tata najbolje zna koga će dovesti u kuću, Maja je atraktivna i dobar čovek, ali ona nije cura poput mene i mnogih koje radimo od 8 - 17h, školovana (što nije naravno manje vredna), ali tvoj tata je iskusan i on sigurno neće danas - sutra, oženiti takav tip devojke. Ja poštujem svakog, ali mi koji smo iz patrijarhalne porodice pazimo sa kim i šta. Ovo je lutko prolazno. A tvoj tata, kao i moj, će uvek biti tvoj tata i voleti te najviše na svetu, koju god ženu da oženi. Imam kolege - jako poznata firma u ZG, tako da znam da je Krofak jako dobar čovek i jako pametan. Ljubim te i oprosti što ulazim u tvoju privatnost, jer negde sam se našla i sama u ovom, kada sam bila tvojih godina i imala sam nekako potrebu da podelim ovo sa tobom. Poljubac.

Ipak tu nije bio kraj, pa je Vanesa podelila još jednu stori priču, gde se zahvaljuje svima, ali i gde otkriva šta zapravo misli o vezi njenog oca i Marinkovićeve.

- Ono što sam napisala u čestitki, mislim i sada (nemam ništa protiv Maje, ona je smešna i super ovako, ko god da je u pitanju, mišljenje je isto) - bila je jedna od poruka u objavi, pa je zatim usledila i druga:

- Slažem se sa svima koji su napisali, da je ostao sam, da bi bio najbolji.

- Puno se piše o storiju o baki, to je bila više kao šala (svi znamo kakvi su tamo profili cura i mislim da su bake puno bolje u svakom smislu), istakla je Vanesa, pa zaključila:

- A naravno da ja svakog tatu volim i podržavam svaku njegovu odluku (ako je normalna) i do određenih granica.

(Telegraf.rs)

Video: Vanesa Šokčić šokirala odgovorom na pitanje o Draganinom i Harisovom razvodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA