≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasilo se Ministarstvo prosvete nakon što je Sloba Radanović izazvao incident u školi

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ministarstvo prosvete će prati postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju", naveli su..

  • 16
Sloba Radanović intervju Budva Printskrin: TelegrafTV

Nakon tvrdnji majke jednog učenika iz Osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ u naselju Višnjička Banja, da je pevač Sloba Radanović krajem marta ove godine "upao" u školu i izazvao incident, oglasilo se Ministartvo prosvete.

Naime, majka tog đaka je izjavila juče da je Radanović vikao i pretio deci zbog sina svoje supruge iz prvog braka.

Kako ističu, oni su obavešteni o incidentu koji se dogodio, kao i da je škola reagovala na pojedinačnu situaciju, a da Ministarstvo prosvete prati postupanje čelnika škole.

- Ministarstvo prosvete je obavešteno o incidentu u OŠ "Milena Pavlović Barili". U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvete će prati postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole - saopšteno je iz Ministarstva.

Podsetimo, majka jednog učenika za "Novu" je ispričala da pevača niko nije legitimisao pri ulasku u školu.

- Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može - rekla je majka đaka koji ide u odeljenje sa Radanovićevim posinkom.

Ona je dodala da su deca ovu scenu ispričala svojim roditeljima.

- Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - tvrdi majka učenika.

Ovim povodom oglasila se Jelena, koja je ispričala drugu stranu priče i navela da je Sloba otišao u školu kako bi pomirio njenog sina i njegovog vršnjaka s kojim se često svađao.

- Videla sam tekst. To je čista nebouloza. On je otišao u školu kako bi izmiro mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su deca. Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na decu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu - izajvila je njegova supruga i dodala:

- Napravile su haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje... Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su deca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namera jeste bila samo da se dečaci izmire i lepo druže - rekla je Jelena Radanović za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    3. april 2024 | 16:47

    Kada su mu ženu izvlačili iz auta i tukli po cesti nije smio ni da pisne a sme da se izživljava nad malom decom. Nema šta , prava junačina. 👏👏💪💪

  • NS

    3. april 2024 | 16:43

    Za ovo je zakonska kazna 3 do 5 godina zatvora pa se ti sili i sledeći put nad decom.

  • ova

    3. april 2024 | 16:52

    Jeja😂ce mu doci glave...zbog njene dece se i preselio tamo!gledajte samo😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA