Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasija objavila citat koji je zbunio mnoge: "Dugo sam mislila da je komunikacija... nastaje tihi haos"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasija Ražnatović uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška

  • 1
Nemanja Gudelj Anastasija Ražnatović Foto: Instagram/nemanjagudelj

Anastasija Ražnatović proslavila je dve godine braka sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, pre nekoliko dana, a sada je podelila i jedan citat kojim je otkrila šta je naučila za to vreme.

Ona je podelila post, koji govori o tome, šta je kroz godine naučila.

- Dugo sam mislila da je komunikacija ključ, dok nisam shvatila da je to u stvari razumevanje. Možete da pričate sa nekim o čemu god želite, ali ako vas ne razume, nastaje tihi haos - ostavila je Anastasija poruku na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška.

Anastasija u jednom periodu nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a kako je "Blic" nedavno pisao došlo je do pomirenja među njima.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - kaže dobro obavešten izvor za "Blic".

Da je sve u najboljem redu među njima, dokaz je i komentar Vanje koji je ostavila ispod zajedničke fotografije Anastasije i Nemanje.

"Lepotica i zver", napisala je Vanja i dodala emotikone srca i ruže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA