Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bili su nervozni, prijatelji su ih smirivali": Ovako je izgledao poslednji zajednički dan Harisa i Meline

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri", rekao je izvor

  • 5
Haris i Melina Džinović Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages

Harisa Džinovića pre više od godinu dana napustila je, sada bivša supruga Melina Džinović i to, kako pišu mediji, posle ozbiljne svađe na jednom okupljanu.

Naime, njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost nakon što je Haris izneo pojedine detalje iz njihovog braka, ali i otkrio na koji način je ona napustila porodičnu vilu.

I naravo, kako to biva mišljena su podeljena, a kako pišu mediji, ona je vilu napustila posle žučne rasprave na jednom okupljanu.

Dan pred poslednju noć koju je Melina provela u porodičnoj kući na Senjaku, Haris i ona su bili u poseti prijateljima i imali žestoku svađu.

- Noć pre nego što je i poslednju torbu i nakit iznela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima pre toga je stalno bila van kuće a Haris joj nije reč rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja "Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala". Melina je nekoliko puta rekla "Hari, ne s**i", ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče- priča za "Blic" blizak prijatelj ovog para.

Posle ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i decu u porodičnom domu:

- Godinama je išla po gradu i pričala "Godinama gradimo ovu vilu, nameštaj najskuplji stiže od svetskih dizajnera. Milione smo uložili. I na kraju, čim je završila sve pod konac, izašla je bez pozdrava i poruke da se vraćati neće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DILETANT

    3. april 2024 | 19:15

    da si oženio 5 godina mlađu možda ti se ovo nebi desilo. šta si mislio kad si oženio 29 godina mlađu

  • max

    3. april 2024 | 20:13

    Preveliku paznju pridajete njima

  • CAVEAT EMPTOR

    3. april 2024 | 19:30

    pa možeš bre otac da joj budeš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA