Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasija Ražnatović objavila slike žena i devojčice za koju se sumnja da je mala Danka: Moli samo za jedno

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasiju je, kao i čitav region, potresla vest o nestanku male devojčice iz Bora

  • 0
Anastasija Ražnatović apel Foto: Antonio Ahel/ATAImages., Instagram/anastasijaraznatovic

Anastasija Ražnatović podelila je na svom Instagramu fotografije nakon što je austrijska policija juče, 3. aprila, apelovala na svoje građane da ih odmah kontaktiraju ukoliko uoče devojčicu za koju se snimnja da je malena Danka ili dve žene koje su snimljene na tramvajskoj stanici u Beču 30. marta.

Anastasija, koju prati više od milion ljudi na Instagramu - objavila je fotografiju žena i devojčice, za koju se sumnja da je mala Danka.

Ona je poručila: "Delite", i dodala tri emotikona spojenih ruku, koji predstavljaju "molbu".

Anastasija Ražnatović Printskrin: Instagram/anastasijaraznatovic

Inače, ove slike objavio je sinoć i Sloba Radanović, te apelovao na građane Austrije da se uključe u potragu malene devojčice i dve žene.

Kako Telegraf.rs saznaje, jučerašnje saopštenje austrijske policije ne znači da je za ženama sa snimka izdata poternica, niti su osumnjičene za otmicu male Danke.

Austrijska policija pokušava da utvrdi identitet žena, odnosno deteta sa snimka, kako bi definitivno potvrdila da li je ili nije reč o nestaloj Danki.

"U medijima kruži i informacija da je austrijska policija pokrenula istragu protiv majke male Danke zbog navodne otmice deteta, što nije istina", otkriva naš izvor.

Trebalo bi da, ukoliko se lociraju žene sa snimka, one daju iskaz o tome gde je dete i da se definitivno utvrdi da li na snimku mala Danka Ilić ili ne.

Podsetimo, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA