≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haris na pitanje o deci i Melini, dao jasan odgovor: "Jasno je ko je bolji roditelj, deca su kod mene"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednjih dana često dobija pitanje o naslednicima i roditeljstvu, a ovog puta je bio konkretan

  • 11
Haris Džinović i Melina Foto: RTV Prva, Nikola Tomić

O detaljima razvoda Harisa Džinovića i Meline danima bruji javnost, a on je sada pomenuo i decu, sina Kana i ćerku Đinu, pa pomenuo ko je "bolji roditelj".

On je prvo otkrio da u ovom periodu svaku noć popije flašu fina, pa se dotakao bivše.

- Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Šta me briga koliko ima godina, koliko je mlađa... Bilo nam je dobro. Izrodili smo decu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to. E sad, koliko je to bilo namešteno, koliko se folirala, ne znam, ali je izgledalo iskreno - istakao je Haris.

Haris Džinović Printskrin: RTV Prva

Nakon toga, voditeljka, Kristina Iglendža upitala ga je i za decu, odnosno ko je bio bolji roditelj, na šta je Džinović kao iz topa odgovorio:

- Ko je bolji roditelj? Ne nih pričao sad to. Jasno je... Deca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to uradila. Šta ljude briga kako je prolazim kroz ovo... To treba da bude u četiri zida! Ne dam da se čačka u moju privatnost! - dodao je potom besno za "Prvu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    4. april 2024 | 07:59

    Ovo što Haris radi je stvarno bez veze. Uopšte se ne ponaša dostojanstveno i ovo ne priliči pravom muškarcu. Sa druge strane Melina nije nikakva žrtva. Sama je izjavljivala da joj je ugađao, da ju je podstrekivao da ima neki svoj biznis, da bude samostalna. Nije je tukao niti maltretirao. Nije imala težak život. Jednostavno, dosadila joj je razlika u godinama i prevarila ga je sa nekim mlađim. Dakle, ona je svojim neverstvom rasturila brak. O tome se baš i ne piše. Stalno se forsira da su žene žrtve i da ženama nije potreban muškarac. Takvim pričama se uništava porodica, a samim tim i deca.

  • Filip

    4. april 2024 | 07:32

    Daj da se nekako organizuje da se spoje Haris i Dragana pomozimo ljudima...

  • Aca

    4. april 2024 | 01:05

    Poštedite nas malo ! Neka se razvode !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA