Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena otkrila da ju je Ivan Marinković uhodio: Zadrugari ostali zatečeni od jezivih tvrdnji

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače, Ivan i Jelena započeli su vezu u rijalitiju, a potom nastavili zajednički život, a nekoliko puta su govorili o prinovi u porodici

  • 0
Jelena Ilić, Ivan Marinković TV Pink printskrin

Učesnici Elite progovorili su o ljubomori, a Jelena Ilić šokirala je nepoznatim detaljima iz odnosa sa Ivanom Marinković.

Naime, ona je ispričala koliko je Ivan zapravo ljubomoran, te ju je čak i uhodio.

- Ivan je pravio problem svojom ljubomorom jer je pre par godina gledao ko mi je lajkovao sliku na mrežama. Čekao me je ispred teretane. Jednom smo ga moja drugarica i ja uhvatile u tome - kazala je Jelena, na šta se on smejao, dok su ostali zadrugari bili veoma iznenađeni.

Inače, Ivan i Jelena započeli su vezu u rijalitiju, a potom nastavili zajednički život, a nekoliko puta su govorili o prinovi u porodici.

- Jelena i ja želimo bebu. Već neko vreme pokušavamo da dobijemo sina ili ćerku, ali nam ne polazi za rukom. Ukoliko ne budemo mogli prirodnim putem, probaćemo vantelesnom oplodnjom - rekao je Marinković jednom prilikom.

Oni su doskoro imali probleme u vezi, u kojoj je bilo i fizičkog nasilja, o čemu je on govorio.

- Za sve je kriv alkohol! Pod uticajem žestokog pića sam bio veliki provokator. Budio sam ono najgore u Jeleni, pa je fizički nasrtala na mene. Bio sam kriv što me je udarala, jer sam je peckao. Ja na nju nikada nisam digao ruku, jer nisam nasilan, pogotovo ne prema ženama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA