≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne mogu više da podnesem Harisa Džinovića, neka te je ostavila!" Milan Maglov bez zadrške "udario" na pevača

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Oženio si je s 20 godina (kada je ona imala 20, prim.aut.), bila s tobom 22 godine, rodila ti dvoje dece... Šta hoćeš?! - deo je Milanovog obraćanja na aktuelnu temu

  • 8

Najpoznatiji muški influenser koji radi u Srbiji, Milan Maglov, žestoko je prokomentarisao razvod Meline i Harisa Džinovića, a "deblji kraj" je u ovom slučaju "izvukao" slavni pevač.

Milan je na direktan, a po mišljenju mnogih i nimalo lep i pristojan način, komentarisao Harisa i njegova javna istupanja.

- Kako se probudim, vidim Harisa Džinovića, na TV-u, na Instagramu, u frižideru... Znači, Haris Džinović kuka: "Ostavila me Melina, dao sam joj, ja sam joj davao pare, ja sam joj kupovao kola, a ona je mene ostavila!" Čoveče... - počeo je Maglov.

- Ja ne mogu više da podnesem Harisa Džinovića... Neka te je ostavila! Oženio si je s 20 godina (kada je ona imala 20, prim.aut.), bila s tobom 22 godine, rodila ti dvoje dece... Šta hoćeš?! Samo sam to hteo da kažem - zaključio je influenser u snimku.

Milan Maglov rođen je u Novoj Gradiški, a u Beograd se sa porodicom doselio tokom rata.

- Kao dete sam više puta izgubio sve. Moja porodica je dva puta izgubila dom u ratu, odrastao sam u ratnim okolnostima bez igračaka, nismo imali struju. Ja bih mogao danas da izvlačim iz te priče koja se dešavala 90-ih godina potresne momente i da obrazlažem zašto je meni loše u životu, zašto sam ja tužan zbog tih stvari koje su mi se desile. Menjao sam 6 škola i sada neko kada to čuje kaže "Strašno". I to jesu bile strašne stvari, ali opet, ja iz toga izvlačim najbolje stvari koje su me osnažile i zašto sam to što jesam danas - rekao je o sebi jednom prilikom u emisiji "Realna priča" Isidore Lukić na Kuriru.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je radila Harisova naslednica: Đina Džinović se oglasila, objavila video na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    4. april 2024 | 09:35

    Ima neko ko je gore prosao,sta ovaj kuka,uvlaci se zenama ,ajde pali bre. Oboje su krivi. On je kupio ,ona se prodala. A ti ostavi druge bices srecniji.

  • Pa jeste

    4. april 2024 | 12:23

    Decu mu rodila i sad mu ih i ostavila.

  • Devla

    4. april 2024 | 09:19

    Hahahha, smenite Piksija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA