Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imala je sreću da joj je Brena svekrva, Boba svekar, a Filip muž!" Srpski pevač objasnio Prijin fenomen

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Imala je pravu zlatnu podlogu i podršku i samo je odletela u zvezde - rekao je Era

  • 2
Lepa Brena, Slobodan Boba Živojinović, Aleksandra Prijović Foto: Nikola Tomić

Era Ojdanić otvoreno je izneo svoje mišljenje o Aleksandri Prijović koja je proteklih meseci u žiži javnosti zbog brojnih koncerata koji je održala u Srbiji i regionu.

- Kada zidaš kuću, prvo staviš dobar temelj, nađeš dobrog majstora i kreneš da praviš kuću. To je ona imala - veliku sreću da joj je Brena svekrva, Boba svekar, a Filip muž. Znači, imala je pravu zlatnu podlogu i podršku i samo je odletela u zvezde - rekao je Era.

Gostujući u Grand magazinu, pevač je istakao da li razmišlja ponovo da se ženi.

- Ne pada mi na pamet! Ja sam zaljubljen i volim nju od 35 godina. Kakva je, takva je, dobra je, šta ću… Niko ne može od novinara da provali koja je, sakrio sam je - rekao je Ojdanić.

Pevač je nedavno priznao i da svojoj devojci donosi kafu u krevet, te da je pazi kao malo vode na dlanu.

- Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je, bre?’. A ja joj kažem ‘Vidiš ko te gleda, budalo jedna, je l’ si normalna?’. Ona puši, naravno cigarete, a ja nisam pušač, i stavim joj pepljaru pored kreveta i kažem ‘Maco, ajde jednu cigaretu uz kaficu’. I ona onako raščupana, znaš ono… - rekao je Era.

- Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top- istakao je Era Ojdanić.

Brena: "Aleksandra je došla u Real Madrid"

- Mislim da je Aleksandra negde bila, kako da kažem, predodređena za tu priču, u nekoj sudbini, ali je ipak došla u ozbiljan tim, ona je došla u jedan Real Madrid - rekla je Brena u intervjuu poznatom novinaru Senadu Hadžifejzoviću u Sarajevu, a potom je odala veliko priznanje Filipu Živojinoviću, sinu njenog muža Bobe Živojinovića.

- Filip, koji je završio jedan od deset prestižnih fakulteta, Rice University u Hjustonu, koji je završio menadžment i diplomirao psihologiju... Drugo, on je radio godinu-dve dana sa mnom i njih dvoje su se nekako spojili, venčali... Njen talenat, njegova organizacija... Ona je magična bila za tu publiku, a tu vam je i dobra produkcija, organizacija, način i stil oblačenja, intervjui... Pazite, to vam je ozbiljna mašinerija! Ne možete danas bez ozbiljnog producenta da budete velika zvezda. Lepa Brena je imala "Slatki greh" i imala je ozbiljnog producenta koji se zvao Raka Đokić. Ja bez takve ekipe, koja mi je pomogla da budem ta koja ću sijati, sam uspela uz njihovu pomoć. Tako je i Aleksandra, lepa, mlada, zgodna, talentovana... Udružili su se, jednostavno, njih dvoje, spojili sve to - istakla je Brena.

(Telegraf.rs)

Video: Lepa Brena se latila mikrofona na Viktorom rođendanu: Pevačica je napravila feštu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    4. april 2024 | 11:05

    Za tebe i za Fahretu Prija je MVP pa da više ništa ne uradi. Tvoja karijera je prosečna kao Dobrivoja Topalovića, Radiše Uroševića. A što se tiče Fahrete, kakav Djokić, kakav Slatki greh? Da nije bilo Milovana Ilića bili bi kao Košava sa Dunava.

  • Nije vazno

    4. april 2024 | 14:23

    Lepo zena rekla da joj Brena nije svekrva. Ima njen muz majku i ona joj je svekrva. Ne mesajte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA