Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevači otkazuju nastupe i objavljivanje spotova zbog ubistva Danke: "Muzike će biti, danas je dan žalosti"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užasna vest pogodila je danas milione ljudi koji su se nadali da je devojčica živa

  • 0
Palke Djans, Đans, Young Palk i Mahrina Danka Ilić Foto: A. Nalbantjan, Instagram/mahrinaye, Privatna arhiva

Bivši zadrugar Young Palk, poznatiji kao Palke iz grupe "Đans", kao i pevačice Marina Cvetković Mahrina , Ermina Hajdarević, oglasili su se povodom smrti tragično nastradale Danke ilić (2).

Oni su kao i njihov kolega Boban Rajović, rešili da odlože poslovne obaveze za neki drugi dan.

- Zbog tragičnog događaja u vezi sa slučajem male Danke, spot se odlaže za neki drugi dan. Uskoro javljamo novi datum. Hvala svima na podršci,ljubavi i razumevanju. Muzike će biti, danas je dan žalosti! - napisao je Young Palk.

- Nažalost, ja neću moći da pevam večeras i moj nastup će biti otkazan. Mnogo sam nesrećna i tužna zbog ovoga što se desilo. Nadam se da me razumete - napisala je Mahrina.

- Dragi prijatelji, želimo da vas obavestimo da izlazak pesme "Dilema", koji je bio planiran za sutra, petak 5. aprila, pomera se na 10. april sledeće nedelje. Ova promena datuma proizilazi iz nedavnih događaja koji su nas sve duboko potresli. Molimo vas za razumevanjem u vezi sa ovim odlaganjem i zahvaljujemo vam se na podršci koju ste nam pružili - rekla je njihova koleginica, Ermina.

Podsetimo, srpska policija uhapsila je S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom, saznaje Telegraf.rs.

Telo devojčice do trenutka objavljivanja ovog teksta još nije pronađeno.

Sve vesti o ubistvu nestale devojčice Danke Ilić (2) možete pratiti u BLOGU UŽIVO.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić potvrdio da je Danka Ilić ubijena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA