Vreme čitanja: oko 2 min.

"Krstane, Srbine!" Veljko podelio neodoljiv snimak sa sinovima, a ono što mali Željko govori svom bratu je hit

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bokser sve usnimio i podelio sa svojim pratiocima na Instagramu

  • 3

Bokser i sin pevačice Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, ima dva sina, Željka i Krstana, a uskoro će njegova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Veljkova supruga Bogdana Ražnatović je u blagoslovenom stanju i uskoro će na svet doneti još jednog dečaka, Ilijana.

Nema sumnje da su Bogdana i Veljko već uvežbani i da se odlično snalaze u ulozi roditelja, a mladi bokser je sada podelio neodoljiv snimak iz svog doma i pokazao kako provodi vreme sa svojim naslednicima.

Veljko je držao Krstana u naručju i ljubio ga, dok je mali Željko pored pevao i skandirao svom bratu hit pesmicu: "Krstane, Srbine!", ponavljao je Željko.

Ove reči nasmejale su Veljka, koji je morao da zabeleži tu scenu i podeli je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a vi je možete pogledati u snimku na početku teksta.

Kao što smo već pomenuli, Veljko Ražnatovići njegova partnerka Bogdana Ražnatović uskoro će dobiti trećeg sina kome će dati ime Ilijan.

Ovo neobično ime iznenadilo je mnoge, jer je mladi bokser ranije pričao da će trećeg naslednika nazvati po srpskom vladaru Lazaru.

Inače, ime Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači "moj Bog je Jahve". Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.

Jahve je bio nacionalni Bog Kraljevstva Izrael i Juda. U najstarijim biblijskim tekstovima Jahve je tipični drevni bliskoistočni "božiji ratnik" koji vodi nebesku vojsku protiv neprijatelja Izraela. Kasnije je postao glavni bog Kraljevstva Izrael i Judeja, a kraljevski sud i hram promovišu Jahvea kao boga celog kosmosa, koji poseduje sve pozitivne osobine prethodno pripisivane drugim bogovima i božanstvima. Pred kraj Vavilonskog ropstva (6. vijek p. n. e.), samo postojanje drugih bogova je negirano, a Jahve je proglašen Tvorcem kosmosa i istinskim Bogom celog sveta, piše na Vikipediji.

Osobe sa imenom Ilijan odlikuje hrabrost, ubedljivi su i često postižu uspeh u polju koje su odabrali, a uvek su spremni za akciju.

(Telegraf.rs)

Video: Ražnatović sve usnimio, mališan oduševljen: Veljka na kvadu provozao sin Željko (3) po Zlatiboru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Law&Order

    5. april 2024 | 15:06

    neukusno, dičitibse sopstvenom decom dok cela Srbija i pola evrope trazi nečije malo mrtvo dete .... a nigde ga nema 🥺😱😭

  • Dr Nera

    5. april 2024 | 08:22

    BRAVO VELJKO KAKO VASPITAVAS SINOVE. VESELI TI BILI 100 GOD.

  • 123

    5. april 2024 | 17:56

    E jeste vest dana!!Njegovom nacionalizmu nema kraja, sad to prenosi i na deci, strasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA