Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bila sam psihopata, proganjala sam ga prve 3 godine braka!" Melina je jedva prestala da proverava Harisa

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melina je priznala da je bila jako ljubomorna, a ljubomora je prestala, jer ga tri godine nije uhvatila u prevari

  • 1
Haris Džinović i Melina Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Milena Đorđević

Modna kreatorka Melina Džinović je 1. aprila "upala" popularnom pevaču, a odnedavno i bivšem mužu Harisu Džinoviću u vilu na Senjaku, u kojoj on živi sa njihovom decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Melina nema pravo zadržavanja u istoj, zato što je napustila dom i otišla da živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici.

Ipak, to nije bio prvi put. Haris je svojevremeno priznao da mu je kreatorka upadala u stan još na samom početku njihovog zabavljanja.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - rekao je tada Haris, a Melina je takođe svojevremeno otkrila da je bila ljubomorna:

- Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala.

Inače, nakon što je Melina pre samo 4 dana, došla u kuću, skuvala sebi kafi, bez ikakve namere da ode, Haris je malo potom pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma.

Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Džinovićka izjavila da je Haris maltretira.

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, preneo je "Blic", a Haris je za Telegraf.rs progovorio o maltretiranju.

- Nikad je nisam udario, prema tome - nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž - jasan je bio pevač za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je radila Harisova naslednica: Đina Džinović se oglasila, objavila video na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA