Vreme čitanja: oko 2 min.

Surova dominacija Mie Borisavljević u bikiniju! 39 godina, dvoje dece, a ona nikad bolja mačka

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mia je na Instagramu objavila video gde je pokazala svoju figuru

  • 3

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, a sada se pohvalila svojim izgledom, odnosno izvajanom figurom.

Mia je jedna od onih žena koje vode zdrav život, redovno trenira, a takođe pazi i oko ishrane.

Ona se sada sa suprugom Bojanom Grujićem, sa kojim je u skladnom braku, i njihovim ćerkama - Emom i Teom, uputila na egzotično putovanje u Maleziju na pravo uživanje.

Pevačica svakodnevno obaveštava svoje pratioce snimcima i fotkama sa predivne lokacije gde se trude da kvalitetno iskoriste svaki mogući trenutak.

Mia je na Instagramu objavila video gde je pokazala svoju figuru, pa prošetala njihovim luks apartmanom, te na kraju došla do spoljnog dela koji ima bazen u sklopu istog i pogleda koji ostavlja bez teksta.

Kako je pevačica istakla jednom prilikom, ona je veliki ljubitelj putovanja, a nada se da će uspeti to da prenese i na svoje ćerke.

- Jedna od najvećih životnih želja mi je da obidjem ceo svet! Sada mi je cilj da to prenesem i na Emu i Teu jer uspomene i doživljaji koje ponesete sa sobom niko ne može da vam oduzme! To vam je bogatsvo za ceo život - napisala je ona u opisu.

Podsetimo, Mia se svesno odrekla žesnstvenosti u jednom trenutku, pa su je prozvali virdžinom, što je nju i te kako pogodilo.

Kako je istakla, ona nije želela da pokazuje svoje obline, budući da je sazrela jako rano.

- To je bilo devedesetih... Kao mala, više sam volela da nosim mušku garderobu nego da se utežem i pokazujem obline. Bila sam najnaprednija od svih devojčica i nije mi bilo prijatno da fizički sazrevam tako rano. Inače, uvek sam imala više drugova nego drugarica u školi i nisam želela da me gledaju kao žensko, već kao ravnopravnu s njima. To se sve promenilo od osmog razreda, kada sam sazrela... - istakla je ona.

Mia je jednom prilikom priznala da je imala naviku da se isplače pred spavanje.

- Zaista se ne sećam toga... Ako sam to rekla, verujem da je bilo u mom najstresnijem periodu života, na početku karijere - dodala je Mia.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko pokazao kako provodi vreme sa sinovima, a ono što mali Željko govori svom bratu je hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Surovi

    5. april 2024 | 16:05

    Surova dominacija🥹😂😂

  • Par Mar

    5. april 2024 | 17:14

    Ništa spektakularno,bolje izgledam od nje a imam 50 godina, dvoje dece i četiri unučeta.Muž mi uvek kaže ,,Ženo izgledaš top"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA