Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je razlog zbog kog je Toni posetio dvorac: Molio Draganu da povuče zahtev za razvod, ona ovako reagovala?!

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavili se navodi da biznismen želi pomirenje

  • 5

Pevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila da je, nakon 24 godine, predala zahtev za razvod braka.

Dragana je u saopštenju napisala da ona i biznismen Toni Bijelić već tri godine vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom, a Toni je juče putem Instagrama podelio snimak na kom vidimo da je došao u njihov dvorac Ebenfurt kod Beča, gde je Dragana ostala da živi.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za Nova.rs, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom navodno je pokušaj da se pomiri sa Draganom. On je, prema navodima pomenutog portala, molio pevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Bijelić u proteklih šest meseci navodno u dvorcu nije proveo nijedan ceo dan, a sada je došao, kako bi sa Draganom razgovarao i pitao je da povuče zahtev za razvod.

Međutim, pevačica mu je, kako navode, rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati.

Ona je još navodno Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog dece, prenosi Nova.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca se oglasila o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA