Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšinica razvezla jezik o Melini Džinović: Tvrdi da ima novog, starijeg partnera, opisala šta rade zajedno

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno, Harisova bivša žena uživa u novoj ljubavi

  • 24
Zorica Brunclik, Koncert Tašmajdan Foto: Nikola Tomić

U javnosti se pokrenula priča da je Melina Džinović navodno već pola godine u vezi sa dve godine starijim biznismenom, sa kojim se viđala javno.

Jedna komšinica koja živi u blizini Harisove vile na Senjaku je ispričala da se znalo za njenog dečka već duže, kao i da se ona sama hvalila u teretani da ima partnera.

- Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani, gde trenira su znali. Taj čovek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovde sam je videla dva puta otkada je došla, ali tog čoveka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod - kaže navodno komšinica za Blic, a potom se i nadovezala na Harisovu izjavu da su njene drugarice krive zbog raskola.

- Poznajem te žene sa kojima je išla na putovanja. Znam da Haris njih krivi što je Melina počela da izlazi i što ga je ostavila, ali ja ne mislim tako. Melina je i počela da se druži sa različitim ljudima i da izlazi, kako bi izašla iz kuće. Ranije su deca bila mala pa je oko njih dosta vremena provodila - priča sagovornica Blica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidoje

    5. april 2024 | 18:43

    Mora da bude pun ko brod,kad ova ništa ne radi i samo troši novac,opleviće i njega,pa onda sledećeg, i tako redom sve dok služi "mašinka"!🤣

  • Desa

    5. april 2024 | 19:37

    Ajde stavite se u njenu kožu! Bila je mlada i siromašna, nije želela da se obrazuje već da uhvati nekog bogatog dedu uz koga će da parazitira! I uspela je ! Trpela ga je 20 i nešto godina, morala i da rodi dvoje dece,morala da izigrava ljubav i porodičnu idilu a sve to radi para koje su najbolji afrodizijak! I onda kad joj se sve smučilo, kada se zaljubila i osetila pravo muško pored sebe, normalno da je otišla! Sad će da naplati sve što je ,,trpela" 2 decenije.Pa zar to nije san svih starleta?

  • Tijana

    5. april 2024 | 18:33

    Dajte vise da ga vidimo, crkosmo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA