Vreme čitanja: oko 1 min.

Barbara domaćinski dočekala Priju! Uručila joj poklon koji bi svako poželeo: Tu su slanina, čvarci, luk i pivo

J. G.
A. Š.
N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je veoma kreativna

  • 6

Mlada pevačica iz Futoga, Barbara Bobak, večeras je drugi specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović u Spensu, u Novom Sadu.

Kako nastupaju u Barbarinom kraju, kao prava domaćica, Bobakova je Priji spremila veoma originalan poklon.

U buket cveća spakovala joj je poznate srpske specijalitete, pa u korpici vidimo slaninu, čvarke, kulen, mladi luk, ali i bure piva.

Barbara Bobak Foto: Telegraf

Barbara je Aleksandri uručila poklon, pa se obratila posebnim rečima i srdačno zahvalila što je pozvala da večeras bude njen gost.

- Pre svega, moram da ti se zahvalim što si me pozvala pred ovoliki auditorijum i to baš u mom gradu. Stvarno zaslužuješ ovo što ti se dešava. Imam poklon za tebe, jedno malo iznenađenje i dobrodošlicu, novosadsku. Ovde su ti čvarci, slanina, kulen i pivo, znam da voliš pivo - navela je Barbara, što je Priju ostavilo bez daha.

- Recite kakav car?! Prvo ću čvarke da pojedem i da popijem pivo! Hvala ti na poklonu - srdačno se zahvalila Aleksandra.

Inače, pivo nije slučajno tu. Za one koji ne znaju, Aleksandrino omiljeno alkoholno piće je upravo pivo, a jednom prilikom je o tome i javno govorila.

- Jednom sam imala pijanstvo sa ogromnim mučninama. Svako od nas je to imao, ja sam jednom! (smeh) Od piva! Kad sam bila mlađa je to bilo. Pričala sam pre kako pijem pivo, sad me često pitaju za to... Ja stvarno nisam alkoholičarka! (smeh) Samo pijuckam, volim pivo, rakiju, vino, sve volim - rekla je Prija i dodala:

- Meni ne treba piće da bih bila raspoloženija. Volim da pijem pivo i to je to, prosto - ispričala je Aleksandra Prijović ranije pred našim kamerama.

(Telegraf.rs)

Video: Prija izvela gosta, publika u Novom Sadu pala u trans: Svi u glas pevali njegov čuveni hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA