Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama na imanju, Ša pokušao da razvali ogradu i pobegne iz Elite posle velikog haosa sa Mionom

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zatim je u hotelu pokušao nasilno da razvali vrata

  • 6
Nenad Aleksić Ša Printskrin: Youtube/ElitaOfficial

Rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša je pokušao da pobegne iz "Elite" nakon haosa sa Mionom Jovanović.

Nenad je prvo otišao do ekonomskog dvorišta kako bi pokušao da razvali ogradu, zatim je u hotelu pokušao nasilno da razvali vrata, a potom je otišao do Rajskog vrta ali je i tamo bio bezuspešan u svojoj nameri.

Pre toga, Ša je zaplakao na sav glas zbog devojke Mione Jovanović koja u poslednje vreme sve više pruža pažnju bivšem dečku Stanisalavu.

Nenad Aleksić Ša Printskrin: Youtube/ElitaOfficial

Reper je za crnim stolom istakao da ne može više da izdrži da bude u rijalitiju.

- Sve dublje tonem i tonem, nikoga ne mogu da podnesem ovde, bolje da sam ćutao kao neki ovde što to rade, Bog nek mi sudi ako grešim. Ono priča o Maji sve kao da je ponižava, videlo se da je njihovo pomirenje bilo lažno, kao da hoće da nametne da je Maja prolazna i da nije za kuću a da mu je ona bitna. Šta je tebi bitno da li se sviđaš Stanislavu treba svom dečku da si najbitnija. Ćutao sam i puštam da vidim šta će se desiti, treba da mu želi svu sreću i da uživa sa mnom a ne da razmišlja o njemu i Maji. Ako se vrati ovom odnosu ona nije normalna, možda bih i voleo da se to desi jer bi se onda spasao jer bih shvatio da devojka nije normalna. Ona mene sad ne sluša njoj je najbitnije da priča sa Anitom - rekao je Ša.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA