Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Joksimović se za javnost samo dva puta skinula u bikini i to iste godine: Pogledajte kako izgleda

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana se definitivno trudi da trenutke iz privatnog života sačuva daleko od očiju javnosti

  • 3
Lady B, Nova kolekcija, Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših, ali i najsmernijih voditeljki sa scene, a koliko svoju privatnost, pa čak i "svoje telo čuva" od ajvnosti dovoljno govori činjenica da u javnosti postoje samo dve fotografije u bikiniju.

Jovana se definitivno trudi da trenutke iz privatnog života sačuva daleko od očiju javnosti, a fotografije u nekim malo obnaženijim izdanjima makar bile i sa plaže retko se mogu naći. Njene objave su uglavnom profesionalne prirode, a elegantne haljine ili svedene kombinacije su najčešća izdanja voditeljke na društvenim mrežama.

Ali, dogodilo se i to da je javnost voditeljku videla u slobodnije izdanju i to samo 2 puta.

Naime, pre skoro 10 godina, Željko Joksimović je prihvatio izazov koleginice Emine Jahović, i u humanitarne svrhe se ispolivao ledenom vodom, a njegova zgodnija polovina, voditeljka Jovana Joksimović mu je asistirala, i uz pomoć prijateljice, polila je tada svog supruga.

Nakon te situacije, Jovana je iste godine objavila i fotografiju u bikiniju sa letovanja, dok je na plaži uživala sa drugaricama.

Na obe se može zaključiti da i te kako vodi računa o svom izgledu i da je veoma negovana i izvajana, bila, ali i ostala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA