≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Sević otkrila da su joj Kaćini članovi porodice slali poruke, pomenula i Lazića: "Nekako mi je osećaj"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako duži vremenski period nisu bili u skladnim odnosima, oni su sada dobri prijatelji i imaju odličnu komunikaciju

  • 2
Darko Lazić Katarina svadba Ana Sević Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images/Antonio Ahel

Ana Sević odnedavno se vratila na male ekra i postala voditeljka emisije “Zvezde Granda“, kao zamena Sanji Kužet koja  je otišla na trudničko.

Bivša pevačica sada je otkrila kako su je prihvatili članovi žirija, ali i da je od mnogobrojnih kolega iz Zvezda Granda dobila poruke.

- Mnogo njih mi je pisalo i zaista mnogo mi znači ta podrška jer sam četiri godine bila odsutna. Uvek znači da čuješ tako lepe reči kojih sam dobila mnogo. Od Nikoline Kovač sam dobila najlepšu poruku, ali zaista i sve ostale kolege koje su pisale. Emotivno mi je to palo jer je bilo mnogo lepih reči, komplimenata, podrške i nekih stvari koje ne očekuješ. Milan Mitrović mi je samo napisao “Sevka, znam da ćeš razvaliti jer niko to ne može da radi kao ti. Puno mi je srce zbog tebe, jer znam koliko zaslužuješ sve to i koliko će da bude savršeno.

Ona je zatim otkrila i da su joj na angažmanu čestitali bivši muž Darko Lazić, ali i njegova supruga Kaća, kao i cela njena porodica.

- Kaća mi je čestitala i cela njena porodica, mnogo lepe poruke sam dobila od njih i to mi takođe mnogo znači. Darko mi je čestitao i rekao mi je: “bravo, top, to je za tebe, ti si to“. Predivnu energiju su mi svi doneli i posebno sam zahvalna - istakla je ona, a onda i otkrila da li je očekivala poruku od bivšeg supruga.

- Ne očekujem ni od koga ništa, pa nisam o tome razmišljala, ali uvek je lepo kada dobiješ pozitivnu i lepu poruku podrške.

Iako duži vremenski period nisu bili u skladnim odnosima, oni su sada dobri prijatelji i imaju odličnu komunikaciju.

- Hvala Bogu to je ono što je najbitnije i da smo svi srećni, zadovoljni i da je svima lepo, da svi lepo funkcionišemo i da jedni druge podržavamo u svemu.

Povratak joj jedino teško pada zbog odsustva od kuće i porodice.

- Nekako mi je osećaj kao da nisam odlazila, bilo mi je prilično naporno jer se snimalo dan za danom i malo sam se odvikla od štikli a ima dosta stajanja. Dugo se snima, pa tehnički problemi ali sve ostalo je savršeno - kaže Ana za “Super TV“ i dodaje da pripreme ne traju dugo, ali da ukućanima uvek pokaže šta je spremila za novo snimanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јесењин..

    6. april 2024 | 17:16

    ..јесте ли чуле за њега?И КАЋИН ТАТА ТИ ЧЕСТИТАО?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA