≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Oglasili se roditelji trudne Katarine Živković, mama ističe: "Bila sam za to da ima porodicu i decu"

N. L.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kaćina mama kaže "da je tata kriv za to što je Katarina počela da se bavi muzikom"

  • 3
Katarina Zivkovic Foto: Nikola Anđić

Pevačica Katarina Živković u 6. je mesecu trudnoće sa muškarcem kojeg još nije otkrila javnosti, a sada su o njenom stanju progovorili njeni roditelji iz Leskovca.

Njena mama ističe da Kaća i dalje voli da dolazi u Leskovac, ali da zbog jednog razloga dolazi slabije.

- Voli da dođe, ali ima jednu manu, njeno društvo se razišlo pa kada dođe i treba da izađe uveče, gde je ova, gde je ona... - kaže Verica Živković, Kaćina mama pred kamerama Blic televizije i dodaje:

- Iskreno rečeno ima već izgrađen život u Beogradu.

Kaćina mama kaže "da je tata kriv za to što je Katarina počela da se bavi muzikom".

- On je kriv - kaže Verica pokazujući na Katarininog oca i nastavlja:

Katarina Živković Printskrin: RTV Pink

- Kaća je sto puta izjavljivala da sam ja bila za taj neki fakultet, može i viša škola i da ima porodicu i decu, tako nešto. Možda sam ja staromodna mama, a tata joj je, na jednom rođendanu, imam i sliku njenog prvog nastupa...

Tata je bio inicijator da se Katarina lati mikrofona.

- To je izgledalo fenomenalno. Ja mislim tad da je od mog kolege bio rođendan i onda je Kaća počela da peva. Svi su bili iznenađeni da li ovo dete to peva - kaže Kaćin tata.

Katarina je prvo počela u kulturno umetničkom društvu gde je igrala ali i pevala.

- To su bila putovanja, mi dođemo sa mora, ja je prepakujem, kreće sa njima. Mislim da joj je lepo bilo, spavali su u nekim kampovima, lepo im je bilo. Kažem, i dalje ne stojim iza toga da sam htela taj život, ja mislim da sam htela, ne da umrem, ali, kada mi je rekla da je išla tajno u Niš na drugu audiciju jer nisu tada dolazili u Leskovac, razbolela sam se kada je dobila poziv. Dok je ona skakala ja sam imala neki tetanusni grč - kaže Verica i iskreno otkriva čega se plašila, zašto nije želela da Katarina postane deo estrade:

Katarina Zivkovic Foto: Nikola Anđić

- Pa šta ja znam, mlada je, jedinica je, želim je pored sebe. Nisam sebična majka, daleko od toga.

Sa pravim borbama Katarina se suočila nakon što je zbog poslovnih obaveza i karijere morala da napusti porodični dom.

- Kad se ona nešto nasekira i tamo plače, ja govorim: "Šta? To će da... ti da plačeš zbog toga, to ne dolazi u obzir". A onda spustim slušalicu, pa ja plačem. Neko mora da bude podrška, ali je bilo mnogo teško. "Zvezde Granda", kad je Katarina učestvovala, tada je bilo mnogo teško - kaže iskreno Verica i dodaje pokazujući na tatu:

- On je samo jednom bio na snimanju i rekao: "Da li je ovo normalno? Ja ovo ne mogu da izdržim", e onda kako je meni bilo. Znači stvarno i da je obučem, da nađemo novac i da je obučem i da rezervišem odmah kartu. Normalno, moja bolnica je uvek bila uz mene da me oslobodi petkom jer smo putovali, znaš kako to ide, snimanje subotom, pa u nedelju opet ono... Teško je bilo.

Veliku pažnju na sebe Katarina je skrenula i učešćem u jednom rijalitiju u kojem je odnela pobedu, a upravo taj period njena mama smatra jednim od najtežih.

- Imamo moment kad je izašla sa "Farme", stan gde je bila, nismo bili zadovoljni, nešto su me malo i slagali, bilo ih je sremota oko mašine za veš mada sam ja rekla: "Sine, da to mama potera ima onih kofera, mama se i onako za Novu godinu vraća za Leskovac", a ona kaže: "Ne, ne, ne, mi ćemo to, mi ćemo to". Međutim, i ona je otišla iz stana, uzela je jedan mali i onda me je zvala: "Mama, nemam ništa", ja kažem: "Kako, sine ništa, ljubavi moja, pa mama donela ćebad, pa donela posteljine", koristili su drugi, i ja kažem: "Nemoj da se sekiraš". Odem, kupim putnu torbu, to je, odmah se stvorilo sve što je trebao, lekove koje je tražila, novi novčanik mama kupi, novac unutra - priča Verica, a onda dodaje:

- Ali jednom me je pitala: "Mama, gde su tebi one minđuše, ono?", kažem: "Nema, sine, mama poslala tebi", ali mi nije žao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA