Vreme čitanja: oko 2 min.

"Otarasila se budale, fuj!": Majka Katarine Živković o emotivnoj vezi pevačice, osvrnula se i na Baneta

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prokomentarisala Kaćin ljubavni život

  • 1
Katarina Katarina Živković Foto: Katarina Drajic/ATAImages

Ljubavni život pevačice Katarine Živković je godinama bio zanimljiv medijima, ali njenoj mami nije bio previše.

- Imala je jednu vezu koja se meni nikako nije dopala i kada su oni raskinuli, bilo mi je žao jer ona je plakala, a ja sam umrla od smeha - rekla je Kaćina mama, pa dodala:

- Ona kaže: "Mama, pa kako možeš?", kažem: "Sine, otarasila si se budale, fuj, niste ni bili par". U jednom momentu i ona počinje da se smeje i onda, to je bilo bukvalno jedan, dva po ponoći. I nas dve smo se smejale, a ja sam joj rekla: "'ajde, sine, ti kad skuvaš kafu mami, onako fino...", ona otišla, skuvala mi kafu i promenili smo temu. Mislim da sam u tom momentu ja bila njen oslonac da stvarno spusti sebe - priznala je kaćina majka.

Za jednu Katarininu vezu javnost je znala a mama je sada, u emisiji "Metar moga sela" to i prokomentarisala:

- Taj život sa Banetom, okej, bili smo i kod njih gore, kad su stanovali u Tošinom Bunaru, bila veza, prekinuli, sve okej.

A kako je Kaća prolazila kroz te faze znaju ona i mama jer su o tome pričale u četiri zida.

- Pa dobro, vrlo hrabro je prošla. Neke stvari mi nije pričala, ispričala mi je, na primer, kad odem u Beograd. Ona je dobra duša, hoće i mene da štedi - priča Katarinina majka Verica.

Nedavno je Katarina svojoj majci posvetila pesmu koja je probudila posebne emocije.

- Poslala mi je demo snimak, ja sam ga preslušala i onako uplakana sam je zvala i rekla sam: "Jesi li ti dete normalno?" i ona kaže: "Jao mama, još jedna mama je tako reagovala", onda smo počele da plačemo i ja i ona, rekla sam: "Sine pesma je fenomenalna, baš me briga da li će da bude hit ili ne" - iskreno priča Verica.

Katarina u pesmi opisuje neke stvari koje su mamu posebno pogodile.

- Meni je bilo duplo teže zbog toga što ja nisam htela venčanicu, htela sam jednu haljinu koja je bila kao neki grčki stil, sa nekim cirkonima, šljokicama i duge rukavice. E onda je moja majka počela da plače, rekla je: "Sine, ja ću da umrem žalna što nisam obukla venčanicu", bilo je dobro mama, ne plači, oblačim venčanicu, tako da sad mi je duplo teže kad je ona otpevala za venčanicu - priča iskreno Katarinina mama za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Kaća Živković prvi put u javnosti nakon vesti da je trudna! U 5. mesecu, a stomačića - nigde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 47+

    6. april 2024 | 17:46

    Одакле више искачу ове певаљке?🦃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA