Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo zbog čega je puklo prijateljstvo Andreane Čekić i Ane Sević, a bile su baš bliske: Lazić nema veze sa tim

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Priznajem, pogrešila sam i ja, a malo je i ona", navela je pevačica Andreana Čekić

  • 2
Andreana Čekić, Ana Sević Foto-kolaž: Antonio Ahel/M.M./ATAImages, Pixabay

Pevačice Andreana Čekić i Ana Sević bile su veoma bliske, čak i nakon što se Sevićeva razvela od Darka Lazića, kojem je Andreana bila kuma na njihovom venčanju.

Međutim, njih dve su se posvađale kada se Andreana vratila bivšem dečku.

Njihov odnos tada je zahladneo, a Andreana je otkrila kako se osećala kada je Anu srela na Lazićevoj drugoj svadbi, posle dužeg vremena.

- Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt, jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, nas dve smo imale nesuglasice. Htela je da mi pomogne da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila. Ona mi je to tada to zamerila, ja sam njoj zamerila mešanje u moju vezu i tako je to ostalo. Posle sam joj čestitala rođenje deteta, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo - ispričala je pevačica, pa dodala:

- Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam i ja, a malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom - navela je Čekićeva u emisiji "Amidži šou".

(Telegraf.rs)

Video: Andreana Čekić otkrila kako ju je Kaća Grujić pozvala za kumu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙈

    7. april 2024 | 06:51

    Znači da ti je bila prava prijateljica. Ti si na gubitku.

  • kure

    7. april 2024 | 07:09

    Molim vas obavestavajte nas vise o zivotu Ane Sevic jako je bitno. Malo se uzdigla od udesa Darka al nista od tada vise ☝️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA