≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ružica otkrila strogo čuvanu tajnu rijalitija: "Imala sam mobilni, preko bubice sam pričala sa producentom"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je napomenula, u producenta je bila zaljubljena

  • 1
Aco Pejović, koncert Foto: ATA Images

Pobednica rijaliti programa "Parovi" Ružica Veljković već duže vreme je u medijskoj ilegali, majka je dvoje dece koje ima sa Markom Gajićem, koji je inače doktor u Švajcarskoj.

Veljkovićeva je sada iznela nepoznate detalje iz rijaliti programa "Parovi" za koje javnosti nije znala.

Kako je istakla u lajv uključenju na Instagramu, ona je u rijalitiju imala telefon i sve vreme je komunicirala sa producentom u koga je, kako kaže, bila zaljubljena.

- Ja sam bila zaljubljena u producenta, sedela sam u Parovima 24 sata i bila prezaljubljena u njega. Slađana Petrušić je provalila da komuniciram sa producentom, uzela je i ubacila bubicu u uvo i slušala je šta sve pričam sa njim", rekla je Ružica tom prilikom, a onda otkrila da je sve vreme imala telefon.

Aco Pejović, koncert Foto: ATA Images

- Ja sam u slobodno vreme držala bubicu u ušima i maštala o producentu koji je razgovarao sa mnom, istina je da sam imala i telefon u Parovima, ja sam kao u dnevnoj sobi sušila kosu, a zapravo sam punila telefon. Bio je to neki maleni telefon koji sam koristila u wc-u, znam da sam ga davala i Jeleni Golubović da se čuje sa bakom, dva puta sam u rijaliti unela telefon - zaključila je Ružica tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA