Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirza Selimović se oglasio nakon obaveštenja da je doživeo saobraćajnu nezgodu: Došlo je do nesporazuma

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač je naveo da je došlo do nesporazuma i da on nije bio u kombiju

  • 1
Promocija Mirza Selimović Foto: Mileta Mirčetić

Pevač Mirza Selimović oglasio se na Instagramu nakon što je juče na njegovom profilu osvanulo saopštenje da je doživeo saobraćajnu nezgodu.

On se sada obratio ponovo i naveo da je došlo do male zabune i da su se u kombiju nalazili članovi njegovog benda, a ne on.

- Dragi prijatelji, došlo je do nesporazuma u prethodnoj objavi. Naime, moje bend je doživeo nezgodu pri dolasku u Beograd - piše u objavi i dodaje:

Mirza Selimović Printskrin: Instagram/mirza.selimovic

- Sve je ok, niko nije teže povređen, momci su dobro, ali su zbog određenih policijskih protokola bili sprečeni da nastave put. Hvala vam na brizi - napisao je on.

Podsetimo, zbog saobraćajke je otkazan nastup u Beogradu koji je sinoć bio zakazan.

- Dragi moji, zbog objektivnih razloga i saobraćajne nezgode na putu za Beograd primorani smo otkazati večerašnji nastup. Hvala Bogu, svi smo dobro, a mi se uskoro družimo na istom mestu i objavljujemo novi datum. Večeras umesto nas nastupaju sjajni momci i ovim putem im se zahvaljujem što su nam izašli u susret u kratkom vremenskog roku“, napisao je Mirza na storiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA