Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako izgleda luksuzna vila Prije i Filipa od 500.000€, za koju su podigli kredit: Enterijer ostavlja bez daha

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skladni par je napravio svoju oazu mira na Bežanijskoj kosi

  • 12
Aleksandra Prijović Foto: A. Nalbantjan, Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović sa naslednikom Aleksandrom žive u luksuznoj i komfornoj vili na Bežanijskoj kosi.

Živojinovići su kupili kuću pre venčanja za oko pola miliona evra, neposredno pred Aleksandrin porođaj, pa su svoju oazu naknadno renovirali.

Kada je u pitanju unutrašnjost doma, vodili su računa o najsitnijim detaljima, te je iznutra sve u nežnim tonovima, a vila ima čak četiri spavaće sobe.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem pored koga svi uživaju, pa čak i sin Aleksandar.

Aleksandrin najdraži kutak je prostorija u kojoj ima ogromno ogledalo ispred kog se često fotografiše kada je sređena pred nastup ili izlazak.

Takođe imaju veliku terasu koja je okrenuta ka dvorištu i ima predivan pogled. Kad je reč o spoljnem delu, ne može se videti sa ulice zbog visoke metalne kapije, pa porodica ima privatnost dok uživa sa najmilijima.

Podsetimo, bračni par pazario je nekretninu od 500.000 evra, koja se nalazi nadomak doma Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

- Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba - pričao je izvor tada i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma.

Aleksandra je jednom prilikom otkrila da slobodno vreme voli da provede u svom porodičnom domu.

- Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigde da idem - priznala je Aleksandra za Story.hr i istakla da je najviše opušta boravak u kući.

- Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim ceo dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor - rekla je Aleksandra.

Inače, Aleksandra Prijović je već nekoliko meseci unazad na turneji "Od istoka do zapada", počevši od Beograda, pa preko mnogih gradova širom regiona, a poslednji u nizu su bili tri koncerta u Novom Sadu, te se sada sprema za predstojeće u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Prijović stigla u Novi Sad u pratnji obezbeđenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yyyy

    9. april 2024 | 07:47

    Stvarno sve prsti od luksusa🤣🤣🤣🤣 djaba joj sav liksuz prija je sve rekla ovih dana kada je imala nastup ,a cijela srbija,bosna,hrvatska itd prate slucaj male Danke!

  • Kranp

    9. april 2024 | 08:16

    Jadna deca, muče se,pod kreditom, ajmo SMS...

  • 534

    9. april 2024 | 08:12

    Pomozite mi da shvatim. Posle svih onih fanfaroznih koncerata širom EX YU i brojnih miliona evra zarade, neko diže kredit u iznosu zarade od samo jednog koncerta. Gde su joj ostale pare?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA